Eerst ging de klachten achteruit voor behandeling nu ik wordt behandeld zijn de pijn klachten zeker niet verslechterd
Bert
Alles is conform de doelstelling en mijn wensen verlopen. Een 9 ipv eem 10, er moet altijd een streven zijn om nog beter te worden of in ieder geval de kwaliteit vast te houden
Harm
Fijne service. Probleem is opgelost.
Tessa
De kennis en kunde van mijn fysiotherapeut
Irma Meijs-van Laarhoven
Ik vind haar deskundig in haar vak, wat goede resultaten voor mij oplevert. Luistert goed naar hoe het herstel vordert en onderneemt daarop in overleg met mijzelf actie! Verdiept zich in nieuwe...Ik vind haar deskundig in haar vak, wat goede resultaten voor mij oplevert. Luistert goed naar hoe het herstel vordert en onderneemt daarop in overleg met mijzelf actie! Verdiept zich in nieuwe behandelwijzen. Verder erg betrokken persoon en prettig om mee te werken...als het even niet gaat voel ik me ook echt gesteund door haar!
Henny van der Geld
Hij weet wat ik mankeer en daar stemt hij de oefeningen op af
Patrick
Deskundige en vriendelijke begeleiding. Meedenkend ook.
Sjany Metz
Kennis van zaken, denkt mee.
M.Grootswagers
Ze heeft mijn klachten heel goed en uitgebreid onderzocht. Een conditietest afgenomen.en en behandelplan voorgesteld. Hierbij steeds bij elke stap in overleg met mij, ook met mijn mening over haar...Ze heeft mijn klachten heel goed en uitgebreid onderzocht. Een conditietest afgenomen.en en behandelplan voorgesteld. Hierbij steeds bij elke stap in overleg met mij, ook met mijn mening over haar voorstellen mee te nemen.en. erg prettig gegaan!