Benadering is zeer direct, prettig. Er wordt goed geluisterd en ik had gevoel begrepen te worden
Isabelle
Zie antwoorden op al de andere vragen
Adri van Dulmen
Ze weet heel veel op haar vakgebied. Neemt altijd iedereen serieus
Alex de Jong
De fysiotherapie is uitstekend. Het is moeilijk te motiveren waarom het geen 10 is. Dat is puur gevoelsmatig. Ik ben uitermate tevreden waarop ik behandeld word.
jacqueline nieuwenhuizen
Hij heeft mij van de pijn afgeholpen zodat ik weer kan hadlopen
Erica van Dulmen
Ik voel me veilig en erg serieus genomen. Ik kan steeds vertellen wat er is en als het even niet gaat is dat ook ok. Alles wat ik vertel wordt in vertrouwen besproken en er wordt ook niets...Ik voel me veilig en erg serieus genomen. Ik kan steeds vertellen wat er is en als het even niet gaat is dat ook ok. Alles wat ik vertel wordt in vertrouwen besproken en er wordt ook niets doorverteld, wel als het nodig is. Ik ben bij Zorgplaza Waalwijk bij twee therapeuten in behandeling en zij bespreken onderling wat wel en niet kan. Ik ben een zeer tevreden persoon. Mijn therapeut is zeer kundig en verstaat haar vak, is van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte.
Marjan Heinerman
Ik ben erg blij met de attente zorg
Annelies Schep
Punctueel
Harry
Marieke heeft veel kennis van de problemen/klachten die ik had en kon daarop goed anticiperen