De manier waarop ik op een professionele adequate manier werd geholpen en daardoor in een hele korte tijd verlost ben van mijn klachten. Ik heb ook tips meegekregen om, voor de toekomst, de klachten...De manier waarop ik op een professionele adequate manier werd geholpen en daardoor in een hele korte tijd verlost ben van mijn klachten. Ik heb ook tips meegekregen om, voor de toekomst, de klachten te reduceren/te voorkomen.
Irma
Ik word er serieus genomen betr mijn klachten, voel me bij hen enorm op mijn gemak, er wordt de tijd voor je genomen en de behandelingen verbeteren/ondersteunen mijn erge klachten in deze zware...Ik word er serieus genomen betr mijn klachten, voel me bij hen enorm op mijn gemak, er wordt de tijd voor je genomen en de behandelingen verbeteren/ondersteunen mijn erge klachten in deze zware tijd! Heb zelfs enorme steun van de receptioniste! TOP TEAM wmb ! Dikke complimenten voor de 2 Wendy’s en de rest van het team!!
G. Snoeren
Zijn goed maar ik voel me nog niet helemaal thuis
Saskia
Snelle verbetering. Heel professioneel. Juiste doorverwijzing naar de orthopeed. Erg tevreden!
Hanneke Verhulst
Ik ben geweldig tevreden over de behandeling
G de Rooij
Is deskundig en probeert er alles uit te halen wat mogelijk is
remon
Ik ben in de loop der jaren bij verschillende fysiotherapeuten geweest , en deze staat met kop en schouders boven al die andere . zeer goed contact met de therapeut en zeer sympathieke omgang . ik...Ik ben in de loop der jaren bij verschillende fysiotherapeuten geweest , en deze staat met kop en schouders boven al die andere . zeer goed contact met de therapeut en zeer sympathieke omgang . ik ga voor 100 % nooit meer naar een ander .
anita smits
Zeer vakkundig en aardig personeel
Kees Schimmel
Vakkundige behandeling
M.W.W. Robben
Na drie keer op de praktijk te zijn geweest van de nek klachten af. je wordt goed begeleid.