Ann

Goede kwaliteit en snelle levering. correct

snelle levering, prijs kwaliteit ok,

Beste Ann,
Hartelijk dank voor deze review.
Goed te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.
We zien u graag nog eens terug.
Beste Ann,
Hartelijk dank voor deze review.
Goed te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling.
We zien u graag nog eens terug.

Batslé luc

Top firma

Goede verhouding prijs-kwaliteit

Beste Batslé Luc,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor.
Goed te horen dat u tevreden bent en ons als een 10 heeft gewaardeerd.
Beste Batslé Luc,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor.
Goed te horen dat u tevreden bent en ons als een 10 heeft gewaardeerd.

AvN

Prima product met onleesbare handleiding

Product is goed

Beste AvN,
Beste AvN,
Goed te horen dat u blij met uw raamdecoratie. Wat jammer te lezen dat de mee verzonden handleiding onleesbaar is. Als u een nieuwe handleiding wenst te ontvangen neem dan gerust contact op met onze klantenservice, of bekijk onze online handleidingen via de volgende link: https://www.topjaloezieen.nl/monteren
Nog een fijne dag toegewenst.
Team Topjaloezieen.nl

Bakker

Zeer tevreden

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Beste Bakker,
Beste Bakker,
Hartelijk dank voor dit super cijfer! Goed te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de mooie kwaliteit van uw raamdecoratie. Veel plezier met uw producten en nog een fijne dag toegewenst.

Peeters

Houten jaloezieën

Goede levering

Beste Peeters,
Hartelijk dank voor uw review, Fijn te lezen dat u tevreden bent over de goede levering. Veel plezier met uw producten en nog een fijne dag toegewenst.
Beste Peeters,

Frank

Helemaal OK!

Prijs

Beste Frank,
Wat een mooi cijfer, hartelijk dank hiervoor.
We zien u graag terug.

A. Segers

Goede kwaliteit

Mooi afgewerkt

Beste A. Segers,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de mooie afwerking en goede kwaliteit. Veel plezier met uw producten!
Fijne dag...
Beste A. Segers,
Fijne dag toegewenst.

Jan Martens

Zeer tevreden

Het geleverde product was volgens verwachting

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw review en dit mooie cijfer.
We zien u graag terug.
Team Topjaloezieen.nl

Martin Schipper

Niet twijfelen, gewoon doen

planning, systeem, kleurenstaal

Beste Martin,
Hartelijk dank voor uw review en dit mooie cijfer. Goed te horen dat u tevreden bent.
Veel plezier met uw raamdecoratie en een fijne dag toegewenst.
Beste Martin,
Veel plezier met uw raamdecoratie en een fijne dag toegewenst.

Anneke

Het is echt top

Hier is top ook top: de producten: we hebben inmiddels verschillende varianten in huis, de snelle levering en de top medewerkers van de klantenservice. Ook het systeem van het kunnen bestellen van... Hier is top ook top: de producten: we hebben inmiddels verschillende varianten in huis, de snelle levering en de top medewerkers van de klantenservice. Ook het systeem van het kunnen bestellen van proefstukjes jaloezie en band is echt top. Ook de snelheid waarmee je de proefstukjes thuis gestuurd krijgt. Je kunt met daglicht en in combi met de andere kleuren een prima passende keuze maken.

Beste Anneke,
Beste Anneke,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de producten en onze klantenservice. Veel plezier met uw producten!
Fijne dag toegewenst.