Dewi Leenheer

Houten en aluminium jaloezieën

Zeer goede service qua communicatie, inmeten en plaatsen!

Beste Dewi,
Bedankt voor deze mooie complimenten.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Elvira

Snel, hulpvaardig en genieten maar!

Ik heb gebruik gemaakt van de inmeet service en de montageservice voor 2 plisse gordijnen en 3 houten jaloezien. De persoon die kwam inmeten was ontzettend hulpvaardig, dacht goed mee, gaf advies en... Ik heb gebruik gemaakt van de inmeet service en de montageservice voor 2 plisse gordijnen en 3 houten jaloezien. De persoon die kwam inmeten was ontzettend hulpvaardig, dacht goed mee, gaf advies en gaf alle ruimte en tijd om de stalen in verschillende perspectieven (locatie, licht, etc) te zien.
De offerte, betaling en het inplannen ging vlot. Ook daarbij weer prima opvolging en support bij vragen.
De persoon die kwam monteren belde netjes van te voren op en was binnen anderhalf uur klaar.
Ik ben ontzettend blij met de raambekleding. Het staat ontzettend mooi, echte warme aankleding en prima kwaliteit. Als de bovenverdieping aan de beurt is ga ik zeker weer via Topjaloezien bestellen!

Beste Elvira,
Bedankt voor deze review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en uw raamdecoratie.
Heel veel plezier van uw bestelling!
Met vriendelijke...
Beste Elvira,
Bedankt voor deze review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en uw raamdecoratie.
Heel veel plezier van uw bestelling!

Ron Hos ontwerpburo

Topkwaliteit en uitstekende service

Service en prijs

Beste Ron,
Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!
We zien u graag nog een keer terug in onze webshop.

Francois

Veel fouten en matige service

Snelle reactie

Beste François,

Beste François,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer te vernemen dat u van mening bent dat wij een matige service zouden bieden. Zoals eerder ook met u gecommuniceerd zijn er per abuis enkele beugels niet meegeleverd bij uw bestelling. Uiteraard is dit vervelend en op verzoek hebben wij deze direct toegestuurd. Naar mijn inziens netjes opgelost en een snelle service.

Dat u het met bepaalde kosten niet eens bent om de producten gemonteerd te krijgen en dit onder de noemer slechte service wegschrijft vinden wij spijtig te horen. De kosten staan immers duidelijk vermeld op onze website. Wij hebben uitgebreid contact met u gehad en komen graag nog bij u langs om het één en ander voor u te bevestigen. Graag tot dan!

Suuske

Topjaloezieen

Ongemakken goed opgelost,zeer tevreden

Beste Suuske,
Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat u tevreden bent.

Mariska Heerkens

Heel tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Beste Mariska,
Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor!
We zien u graag nog een keer terug in onze webshop.

B. Donker

Top jaloezieën!

- Goede communicatie, er word snel gereageerd via de mail en een afspraak is zo gemaakt.
- Deskundigheid, medewerker heeft ons goed geadviseerd bij het maken van een keuze qua materiaal en kleur.
- Klantvriendelijk
- Levering volgens afspraak en netjes verpakt.
- Goede ophanginstructie op de website
- Top kwaliteit voor een betaalbare prijs

Beste B. Donker
Bedankt voor deze mooie complimenten.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Bronsgeest

Maken waar wat ze beloven

De sterke punten zijn dat er geen min punten zijn.

Beste meneer Bronsgeest,
Bedankt voor dit mooie compliment!
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service.
Team Topjaloezieën

Bergen

Top Service

Duidelijke uitleg, snelle reacties

Beste meneer Bergen,
Wat een mooie sterke punten heeft u opgesomd, hartelijk dank daarvoor.
We zien u graag nog eens terug!

Alex

Snel, accuraat en compleet goed

De klantenservice was snel met het opsturen van de stalen, nadat dit de goede bleken, was de site volledig duidelijk over hoe de bestelling doorgegeven moest worden. Daarbij snelle levering dus het... De klantenservice was snel met het opsturen van de stalen, nadat dit de goede bleken, was de site volledig duidelijk over hoe de bestelling doorgegeven moest worden. Daarbij snelle levering dus het volledige proces klopt bij hen. En de producten zien er top uit.

Beste Alex,
Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat het product zo goed bevalt.