Saskia Heeren

Zeer vriendelijke service bij opmeten en keurig geleverd wat ik had besteld.

Goede communicatie, duidelijke instructie

Beste Saskia,
Bedankt voor de mooie complimenten. Goed te horen dat u zo tevreden bent.
We wensen u veel plezier van uw bestelling.

R. Geurts

Ervaring met topjaloezieën is zeer positief. Wij hebben onze jaloezieën gratis op laten meten door dit bedrijf. De man die kwam opmeten was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen de juiste... Ervaring met topjaloezieën is zeer positief. Wij hebben onze jaloezieën gratis op laten meten door dit bedrijf. De man die kwam opmeten was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen de juiste keuze te maken. Erg fijn.

vriendelijke man die kwam opmeten en met wie we later nog even contact hebben gehad over een probleem waar we tegen aanliepen, toen de jaloezieën geleverd waren en dat werd zeer duidelijk en professioneel behandeld en uitgelegd, zodat wij verder konden met de bevestiging van onze jaloezieën.

Beste R. Geurts,
Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring met ons heeft! We wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Beste R. Geurts,

Okko

Prima jaloezieën!

Uitstekend op maat gemaakt

Beste Okko,
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer!
Goed te horen dat u zo tevreden bent.
We wensen u veel plezier van uw bestelling.
Team Topjaloezieën

E.Engels

Aantrekkelijke prijs, maar 14 dagen wachttijd

prima kwaliteit

Beste E. Engels,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze webshop.
Team...
Beste E. Engels,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.

T de Joode

Heel tevreden met de jaloezieën

Beste T de Joode,
Wat fijn dat u een review heeft geschreven.
We zijn blij dat u tevreden bent en zien u graag nog eens terug in onze webshop.
Team...
Beste T de Joode,
Wat fijn dat u een review heeft geschreven.

Henk Delfos

Jullie doen je naam eer aan, gewoon TOP

De service

Beste Henk,
Hartelijk dank voor deze 'Top' review.
We zien u graag nog eens terug in onze webshop.

Barendrecht

Goede service

Telefonisch contact

Beste heer/mevrouw Barendrecht,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw producten!
Fijne dag toegewenst.
Met vriendelijke...
Beste heer/mevrouw Barendrecht,
Fijne dag toegewenst.

Janssen

Sorry maar ben totaal niet te tevreden bij het opmeten Moet je 5mm eraf halen nou die kom ik dus nu echt te kort

Rijp voor de prullenbak

Beste mevrouw Janssen,
Hartelijk dank voor uw review.
Beste mevrouw Janssen,
Hartelijk dank voor uw review.
Ondertussen hebben wij telefonisch contact met u gehad. Wij hebben u aangeboden een nieuw product te leveren. U gaf aan hier niet voor open te staan.
Mocht u dit in de toekomst wel willen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
​Met vriendelijke groet,

Ineke

Slecht

Beste Ineke,
Beste Ineke,
Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. We vinden het vervelend dat u een verkeerd product heeft besteld voor uw situatie maar zijn blij dat u na de telefonisch uitleg begreep wat er is mis gegaan. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
​Prettige dag gewenst.

Rene van Gijlswijk

Handmatig aanpassen nodig door inconsequente meetinstructies Fantazia. De tekst is juist, het plaatje niet. Meet op het glas tussen de glaslatten, niet aan de buitenkant, anders wordt de onderbalk... Handmatig aanpassen nodig door inconsequente meetinstructies Fantazia. De tekst is juist, het plaatje niet. Meet op het glas tussen de glaslatten, niet aan de buitenkant, anders wordt de onderbalk van het gordijn te breed gemaakt, en komt het naar voren en past het niet tussen de geleiderails. Let ook op kitrand, daar is in het ontwerp geen rekening mee gehouden. Kettinkje loopt even soepel als een rolgordijn van de Kwantum, dat kan beter.

Redelijk goed rolgordijn, fijn dat we kleurstalen konden ontvangen

Beste Rene,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoon of mail.
We wensen u een...
Beste Rene,
We wensen u een fijne dag.