Mieke

Stalen aangevraagd en kreeg deze opgestuurd ( bij andere niet of de helft) , afspraak gemaakt om op te laten meten. Vriendelijke man en super advies gekregen. Dezelfde dag offerte binnen en akkoord... Stalen aangevraagd en kreeg deze opgestuurd ( bij andere niet of de helft) , afspraak gemaakt om op te laten meten. Vriendelijke man en super advies gekregen. Dezelfde dag offerte binnen en akkoord gegeven. Vandaag is Theo ze op komen hangen. Supervriendelijk, snel en netjes gewerkt. Ben blij met het resultaat.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel

Beste Mieke,
Fijn dat u een review heeft achtergelaten. Bedankt voor de mooie complimenten. We wensen u veel plezier van uw raamdecoratie en een fijne dag vandaag.
Met vriendelijke...
Beste Mieke,

Jacco

Snelle levering, duidelijke instructies

Beste Jacco,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback en cijfer, daar doen we het voor.
Veel plezier van uw raamdecoratie!

Paul Schevers

Goede, snelle service en een oke prijs-kwaliteit verhouding. Het is wel jammer dat de kleur van de jaloezieën best wel wat afwijkt van de kleurstaal. Wij hadden de Abachi Chocolade Africa, deze was... Goede, snelle service en een oke prijs-kwaliteit verhouding. Het is wel jammer dat de kleur van de jaloezieën best wel wat afwijkt van de kleurstaal. Wij hadden de Abachi Chocolade Africa, deze was op de kleurstaal gemêleerd in een geelbruine kleur, in werkelijkheid was het meer roodbruin gemêleerd. Dit past iets minder goed in ons interieur en dat hebben we verder juist helemaal op elkaar afgestemd.

Goede, snelle service en oke prijs-kwaliteit verhouding

Beste Paul,
Bedankt voor het schrijven van deze review.
Beste Paul,
Bedankt voor het schrijven van deze review.
Ik heb begrepen dat onze klantenservice inmiddels contact met u heeft gezocht. Mochten we verder nog iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoon of mail.
We wensen u een fijne dag.

Dirk uit Gavere.

Vlot geleverd

Telefonisch woordje uitleg gevraagd. Top

Beste Dirk,
Hartelijk dank voor deze review. Goed te lezen dat we u telefonisch konden helpen.
Beste Dirk,
Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw bestelling.

Didier Claeys

Alles correct verlopen

Maatwerk

Beste Didier,
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent.
Team...
Beste Didier,

Niels

Geweldig! Snelle levering dan gepland. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit verhouding
Alles compleet
Makkelijk te monteren

Beste Niels,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Mooi te lezen dat uw bestelling sneller is geleverd dan gepland.
We wensen u veel plezier van uw bestelling.
Wij zien u...
Beste Niels,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Mooi te lezen dat uw bestelling sneller is geleverd dan gepland.
We wensen u veel plezier van uw bestelling.
Wij zien u graag nog eens terug.

Helmie

Fijn dat het opmeten van de raamjaloezieen gratis was. De jaloezie paste precies maar voor de montage zat er een zeer onduidelijke minimale beschrijving bij. Ook ontbraken de schroeven en in de... Fijn dat het opmeten van de raamjaloezieen gratis was. De jaloezie paste precies maar voor de montage zat er een zeer onduidelijke minimale beschrijving bij. Ook ontbraken de schroeven en in de beschrijving was het onduidelijk welke schroeven je nodig had.

Gratis opmeting en redelijk snelle levering

Beste Helmie,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn te horen dat de jaloezie precies past en u blij bent met onze inmeetservice.
Schroeven worden niet meegeleverd. Dit omdat wij...
Beste Helmie,
Schroeven worden niet meegeleverd. Dit omdat wij bij de orderplaatsing niet weten op welke ondergrond wordt gemonteerd en wat voor schroeven u nodig heeft.
Mocht u nog vragen hebben over de montage neemt u dan even contact op met onze klantenservice.
Veel plezier met uw bestelling!

Maz

Kundige adviseur, snelle levering

Persoonlijk contact, inmeet service

Beste Maz,
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze adviseur.
Met vriendelijke...
Beste Maz,

Jeannette de vries

Werken netjes geven goede uitleg

Netjes ingemeten de horren Pasen verfect en snel geleverd .heel goede service

Beste Jeannette,
Hartelijk dank voor deze mooie complimenten!
We wensen u veel plezier met uw bestelling en zien u graag nog eens terug.

Marjolein Verharen

Zeer tevreden met jaloezieën en horren

Goede kwaliteit, wordt conform bestelling en afspraak geleverd

Beste Marjolein,
Wat fijn dat u zo'n positieve review heeft geplaatst.
Bedankt hiervoor.
Fijne dag gewenst.