de Warle

Super snelle service, mooie kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Reageren snel, en mee denkend.

Beste heer/mevrouw de Warle,
Wat een mooie complimenten, hartelijk dank daarvoor.
We zien u graag nog eens terug in onze webshop.

Irene

Matig. De communicatie verliep erg stroef. De jaloezien moesten met een speciale beugel aan ons draaikiepraam bevestigd worden. Echter was er geen uitleg bij (of online) hoe dit moest. Hierover... Matig. De communicatie verliep erg stroef. De jaloezien moesten met een speciale beugel aan ons draaikiepraam bevestigd worden. Echter was er geen uitleg bij (of online) hoe dit moest. Hierover gebeld en onze frustratie geuit. We werden onaardig te woord gestaan en er werd gezegd dat er geen instructie bestond over het bevestigen van deze beugels! Er werd niet meegedacht naar een oplossing. Ik heb ook een mail gestuurd met deze klacht maar hier geen antwoord op gehad.

De jaloezien zijn mooi.

Beste Irene,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoon of mail.
We wensen u een...
Beste Irene,
We wensen u een fijne dag.

liesvankerpel

Netjes op tijd hangt mooi precies op maat

Goede .inmeet service en montage

Beste Lies,
Hartelijk dank voor uw feedback!

Henk van den Berg

Klantvriendelijk

oplossingen aanbieden

Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback en cijfer, daar doen we het voor.
Veel plezier van uw raamdecoratie!

Frits Jansen

Ben er erg blij mee top

Toplevering

Beste Frits,
Hartelijk dank voor deze review. Goed te lezen dat we aan uw wensen hebben voldaan.
Beste Frits,

DVB

Zeer goede ervaring

Goede uitleg voor opmeting, makkelijke site, correcte levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Beste klant,
Bedankt voor deze review.
Fijn om te lezen dat u zeer goede ervaring met ons heeft.
We zien u graag terug in de webshop.
Team Topjaloezieen.nl

Linda

Ideaal dat er gratis word ingemeten, perfect en snel

Snel geleverd

Beste Linda,
Hartelijk dank voor uw review en mooie score. Leuk te horen dat u tevreden. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw bestelling.
Met...
Beste Linda,

Anne Vugts

Uitstekend

Klantvriendelijk, veel keuze, snelle levering, opmeten aan huis gratis.

Beste Anne,
Wat een mooie complimenten, hartelijk dank daarvoor. We zien u graag nog eens terug in onze webshop.

Rob Moerer

Fantastisch !

Gratis deskundig advies en opmeten ter plaatse.

Beste Rob,
Bedankt voor het schrijven van uw review! We waarderen het enorm dat u hiervoor de tijd en moeite hebt genomen.
Geniet van uw raamdecoratie!
Team...
Beste Rob,
Geniet van uw raamdecoratie!

Lin

Netjes en goed

Gratis inmeten

Beste Lin,
Hartelijk dank voor uw feedback!