7.2/10

ahazelaar

Al 2 keer meer dan het dubbele betaald voor kaarten
gewoon opgelicht

stop met oplichten
kaarten worden met flinke winst al doorverkocht

Hester Op de laak

Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en... Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en zelfs reviews worden genept. Geld weg en geen kaartjes. Erg dat er mensen bestaan die enkel voor geld anderen zo belazeren.

Christine van Heusden

Je betaald 3x teveel!!!

Niks!!!! Oplichters!!

Kappen met over de rug van anderen geld verdienen.

rieks vd laag

STELLETJE GAJEGABBERS OF TE WEL OPLICHTERS KOOP GEEN TICKETS HIER!
VEEL TE DUUR ZE VRAGEN 140,00 EURO TERWIJL IK 68,00 AAN DE KASSA MOEST BETALEN.
DIT IS IETS VOOR RADAR OF KASSA OM DIT...
STELLETJE GAJEGABBERS OF TE WEL OPLICHTERS KOOP GEEN TICKETS HIER!
VEEL TE DUUR ZE VRAGEN 140,00 EURO TERWIJL IK 68,00 AAN DE KASSA MOEST BETALEN.
DIT IS IETS VOOR RADAR OF KASSA OM DIT HOPELIJK TE KUNNEN STOPPEN.

GEEN

ALLES

Zaterdag 30 maart 2019 stonden we met onze mond vol tanden toen onze 4 kaarten voor Trijntje Oosterhuis & Metropool Orkest niet geldig bleken te zijn. De medewerker van Ziggo Dome zei ons dat hij... Zaterdag 30 maart 2019 stonden we met onze mond vol tanden toen onze 4 kaarten voor Trijntje Oosterhuis & Metropool Orkest niet geldig bleken te zijn. De medewerker van Ziggo Dome zei ons dat hij die avond al vele tientallen mensen, allemaal met tickets van Topticketshop had moeten weigeren. En elk concert is dat weer zo. Oplichters, dat zijn het.

Nee, integendeel.

Stop met je bedrijf, en stop met mensen op te lichten.

K. van Muijen

Koop GEEN tickets via deze site maar zoek een aanbieder die rechtstreeks verbonden is met een voorstelling zoals het theater waar een voorstelling speelt. Ik heb nu voor de Partizanen €56,50 MEER... Koop GEEN tickets via deze site maar zoek een aanbieder die rechtstreeks verbonden is met een voorstelling zoals het theater waar een voorstelling speelt. Ik heb nu voor de Partizanen €56,50 MEER betaald dan als ik de tickets rechtstreeks bij het theater had besteld; dan was ik €44,- kwijtgeweest, nu €100,50.

Geen sterkte punten...

Betere prijs/kwaliteit verhouding....verschil is nu meer dan het dubbele...

Oplichters! Tuurlijk wat ze doen is het doorverkopen van kaarten. Je betaald minimaal het dubbele ook als er nog voldoende kaarten zijn op de site van het theater zelf. Het is pure oplichterij en ze... Oplichters! Tuurlijk wat ze doen is het doorverkopen van kaarten. Je betaald minimaal het dubbele ook als er nog voldoende kaarten zijn op de site van het theater zelf. Het is pure oplichterij en ze komen er nog mee weg hoor. Ik kots op die mensen die daar werken!

Hahaha wat een grap. Positief is dat je meestal wel kaarten krijgt!

Opdoeken!

Meike

Helemaal tevreden, sommige vinden het niet normaal dat je wat meer voor een kaartje betaald maar het is een doorverkoop punt dus is niet zo gek! Netjes kaartjes binnen gekregen en daarna nog een... Helemaal tevreden, sommige vinden het niet normaal dat je wat meer voor een kaartje betaald maar het is een doorverkoop punt dus is niet zo gek! Netjes kaartjes binnen gekregen en daarna nog een mail met extra informatie over de route en andere informatie. Helemaal top! Een aanrader voor iedereen :)

Netjes kaartjes op tijd, ook extra informatie, fijne klanten service

Mensen pas op zijn de grootste oplichters bestel uw kaartjes rechtstreeks bij de zaal dat scheelt u heel veel geld

Loek Claessens

Ik ben zwaar opgelicht door dit bedrijf......Maak screenprints van je bestelling of bestel elders! dit bedrijf is malafide. Reeds vorig jaar bestelde ik tickets voor Shawn Merndes, 270 euri voor 2... Ik ben zwaar opgelicht door dit bedrijf......Maak screenprints van je bestelling of bestel elders! dit bedrijf is malafide. Reeds vorig jaar bestelde ik tickets voor Shawn Merndes, 270 euri voor 2 vrijdagtickets!!!! meteen betaald maar geen bevestiging gehad, gebeld, ja hoor mijnheer alles is ion orde 2 tickets voor vrijdag zijn gereserveerd, U krijgt de tickets in februari automatisch toegestuurd ja hoormijnheer wij zullen dit bevestigen maar geren bevestiging, weer bellen..... nou krijg ik mijn kaartjes en wat denk je????? 2 kaartjes two 70,00 inclusief reservering voor DONDERDAG!!!!!!
Wat een oplichters, nu zeggen ze dat ik wel een bevestigingsmail heb gehad. Let in godsnaam op voordat je met deze oplichters in zee gaat

HEEL VEEL GELD VERDIENEN OVER DE RUG VASN MUIZIEKLIEFHEBBERS

Faire prijzen tellen voor tickets en stopte n met bedriegen