Alles was goed. Ik vind het alleen niet nodig om de tickets uit te printen
Dat de tickets niet uitgeprint hoeven te worden
Altijd snel zoekresultaten. Site werkt perfect en handelt aanvragen snel af.
Snelle site.
Slecht bedrijf Kaartjes besteld voor het wereld Circus in Caré 22 december 2018 kost normaal 35 euro.
Dacht op de officiéle site besteld te hebben gedaan .Kreeg de kaarten binnen via de mail...
OPLICHTERS ZIJN HET
Ja, stoppen met deze oplichters .En liefst vandaag nog
Hele fijn ervaring!
De communicatie is perfect verlopen
De rijen voor drankjes was een heel lang
Ik heb hier kaarten besteld voor the Addams Family in het Rabo theater in Hengelo.
Betrouwbaar
Gratis upgrade
Naam en prijs op het ticket veranderen. Ik vind het persoonlijk erg onprettig om te zien dat iemand anders bijna 100euro minder heeft betaald voor betere plekken.
Betrouwbare en makkelijke site, komen hun afspraken na.
Het ticket komt exact op de vooraf opgegeven datum via mail binnen, hele maal top.
Nee gewoon zo lekker doorgaan.
Alles was prima geregeld. Goede ervaring.
Ze doet wat er beloofd word en geeft prima informatie, welke je goed gebruiken kunt.
Niet dat het een groot bezwaar is geweest, maar het zou wel prettig zijn als er een volledig adres gegeven wordt naar het theater hangaar
Schofterige oplichtersbende.
Veel te dure doorverkoop van kaartjes
NOOIT ZAKEN MEE DOEN en geloof die zgn positieve verhalen niet, die hebben ze zelf gepost
Ze zijn geweldig in oplichten en daarna de verantwoordelijkheid ontlopen! Geen recht op geld terug, geen annulering etc
Stoppen, gewoon zelf besluiten dat het zo niet verder kan
Ik heb twee tickets gekocht bij Topticketshop voor de voorstelling The Addams Family.
Gezellig een avondje uit met je vrouw.
Vergeet het maar!
Dit bedrijf wordt positief beoordeeld...
dit bedrijf verbieden.SLUITEN