Zeer correcte info, tickets goed geregeld en duidelijke mail omtrent bereikbaarheid en regels.
Duidelijke info en alles goed geregeld
Zo door gaan
Veilig, altijd op tijd met de kaartjes en informatie en het is altijd top geregeld!
Snelle kaartjes, je kunt hun altijd snel en goed bereiken.
Raar genoeg geen!
Een overzichtelijke site waar je op een eenvoudige wijze je tickets kunt reserveren.
Overzichtelijke site, heldere informatie en makkelijk en snel contact te krijgen wanneer je een vraag hebt.
geen.
Slecht! Zoals velen inmiddels weten verkopen ze tickets voor veel meer door. Ze beroepen zich op de algemene voorwaarden maar daar moet je je niet mee laten afwimpelen! Ze staan namelijk niet in hun...
Geen, behalve misschien oplichten. Daar zijn ze een kei in.
Stoppen met deze oneerlijke handel!
Veel te dure kaarten; iemand anders had kaarten besteld en wist niet dat deze organisatie de kaarten voor veel meer verkocht.
Een avond naar Jandino voor €50 pp terwijl de reguliere prijs €30...
Er is geen enkele mogelijkheid de tickets te annuleren
Betrouwbare partner zorgt waar mogelijk voor de beste plaats zeg ik uit ervaring.
Gemakkelijk bestellen van tickets.Je wordt prima op de hoogte gehouden van het opvragen van wanneer je over de kaartjes kan beschikken.
Ik heb een keer gebeld of er een fotocamera mee mocht, dit werd afgeraden.
Later zag ik mensen die wel een camera bij zich hadden en dan baal ik als een stekker.
Maar in de toekomst gaan...
Een bedrijf die doet wat ze zeggen.
Vrijwel direct een reactie na aanmelding en een heel goede afhandeling.
geen.
Reservering gemakkelijk, echter de prijzen en de plaats op de tickets vindt ik te gek voor woorden.
Toen ik mijn ticket kreeg stond hij op een andere naam en de prijs scheelde 40 euro.
...
snelle service met reserveren en e-tickets sturen.
betere communicatie met de prijzen.
In februari heb ik de kaarten besteld en meteen betaald. Toen werd me gezegd dat ik begin juli een mail zou ontvangen met de onlinekaarten. Het is precies zo uitgekomen en gegaan zoals gezegd is.
Betrouwbaar en beloftes worden bewaarheid. Niks geen maaren en onduidelijkheden.
Never change a winning team.