7.2/10
7.6/10
6.6/10

Professioneel geholpen

professioneel, zakelijk, punctureel

Ticket pas laat ontvangen, echter dit was wel aangekondigd.

Magda Carrot

Ben voor het eerst ivm NSJ 2018 met dit bedrijf in zee gegaan omdat ik te laat was voor een ticket in reguliere prijsklasse bij ticketmaster. Na lang wikken probeerde ik bij topticket (had positieve... Ben voor het eerst ivm NSJ 2018 met dit bedrijf in zee gegaan omdat ik te laat was voor een ticket in reguliere prijsklasse bij ticketmaster. Na lang wikken probeerde ik bij topticket (had positieve recensies gelezen). Kreeg mijn ticket zoals was aangegeven ongeveer een week van te voren door gemaild.

Betrouwbaarheid

Voorlopig geen verbeterpunten.

Jacqueline Timmers

Het is heel makkelijk om tickets te bestellen door het programma te doorlopen. Het wijst zich van zelf. Je ontvangt netjes een bevestiging en zodra de tickets beschikbaar zijn ontvang je wederom... Het is heel makkelijk om tickets te bestellen door het programma te doorlopen. Het wijst zich van zelf. Je ontvangt netjes een bevestiging en zodra de tickets beschikbaar zijn ontvang je wederom bericht. Wanneer er bijzonderheden zijn wordt je goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden.

Goede en duidelijk site. Goede communicatie via de mail.

Ik heb geen verbeterpunten.

Lydia Scheffer

Goed geregeld allemaal. Ook erg fijn dat we een mail kregen met een routebeschrijving en wegwerkzaamheden.

Vriendelijk te woord gestaan bij een vraag over mijn tickets, duidelijke uitleg.

De duidelijke uitleg , en de tickets kwamen precies volgens afspraak en datum binnen. Dat heb ik weleens anders ervaren bij een andere ticketorganisatie

Nvt

Jeffry

Prima geen klachten!

Snelle handelingen en uitstekend op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Niks veranderen!

Angeliq

Te gekke voorbereiding ja

Ja, je krijgt goed voorbeeeide informatie ruim optijd doorgestuurd

Ze doen het goed!

Heel goed ene dag besteld andere dag al tickets via de mail.

Dat ze snel en goed werken. En zeker heel goed de mail die gestuurd wordt met alle bijzonderheden

Niels Ribbink

Top alles wat ik nodig had gekregen

Duidelijke omschrijvingen voor de route en wat wel en niet mag met entree....

Water gratis aanbieden want het was erg warm

Robert Richmond

Reeds in een eerder stadium mijn mening gegeven, maar daar vind ik bij de reviews niets van terug. Naar Soldaat van Oranje geweest en tijdens het bestellen van de kaartjes tikt er een klokje en... Reeds in een eerder stadium mijn mening gegeven, maar daar vind ik bij de reviews niets van terug. Naar Soldaat van Oranje geweest en tijdens het bestellen van de kaartjes tikt er een klokje en onwillekeurig laat je je toch beïnvloeden, met als gevolg dat je overhaast te werk gaat en veel te veel betaalt. De kaartjes op de officiële website zijn max. € 70,10. De "tickets" van deze fijne Ticketshop kwamen per stuk op € 122. Dit betekent voor vier personen een extra kostenpost van 4 x 51,90 = € 207,60. Dat is een winstmarge van 74%. Ticketshop zegt "iets" op de standaard prijs te moeten zetten om de kosten te dekken, maar 74% is schandalig.

Ze zijn alleen maar bezig om hun eigen zakken te vullen.

Nooit meer bij ze bestellen. Ik daag ze uit om deze review op hun website te zetten, maar daar hebben ze de moed niet voor.