7.2/10
7.6/10
6.6/10

Kaartjes voor My Fair Lady in Carre willen bestellen, gelukkig op tijd gezien dat ze via Carre zelf een stuk goedkoper waren. € 20 per kaart voordeliger, ook de administratie kosten lagen... Kaartjes voor My Fair Lady in Carre willen bestellen, gelukkig op tijd gezien dat ze via Carre zelf een stuk goedkoper waren. € 20 per kaart voordeliger, ook de administratie kosten lagen aanzienlijk hoger dan wanneer bij Carre zelf besteld.

Overzichtelijk site, maar een stuk duurder dan nodig

Richtprijs van de originele kaarten aanhouden en ook de administratiekosten.

Prima, kaartje zijn goed geleverd en mooi optijd

de kaartje zijn helemaal goed geleverd

nee

Heel goed, vlot en nauweurig

Goed per telefoon te bereiken en vriendelijk plus informatief te woord gestaan

neen

Denise

Zeer goede ervaring. Alles was duidelijk aangegeven.

Als je je kaartje wilt kopen dat alles duidelijk aangegeven is.

Eerder aangeven wanneer je de aankoop zou ontvangen maar de rest is prima

Ik had in het begin mijn twijfels over TopTicketshop na het zien van negatieve reviews. Maar er was helemaal geen probleem, al mijn twijfels zijn verdwenen. Het is een goed bedrijf die zijn... Ik had in het begin mijn twijfels over TopTicketshop na het zien van negatieve reviews. Maar er was helemaal geen probleem, al mijn twijfels zijn verdwenen. Het is een goed bedrijf die zijn verantwoordelijkheden nakomt. We kregen de tickets op de aangeven datum. Ja het is misschien duurder, maar daar kies je dan uiteindelijk ook zelf voor. Ik heb absoluut geen spijt. Alles was goed geregeld en ik zou hier zeker nog een keer tickets kopen!!!

Houd zich aan hun verantwoordelijkheden

Nell van Hartevelt

De aankoop van de kaartjes voor een avond met Herman van Veen werd Top geregeld.

De levering van de kaartjes was ruim op tijd.

Peter Zuidema

Top direct alles geregeld

een kind kan de was doen zo eenvoudig geregeld

Tante Jojo

Top geregeld.

Els Wesselink

Al vaak tickets geboekt bij Topticketshop. Altijd naar volle tevredenheid. Zal het zeker blijven doen.

Correcte en duidelijke informatie en afhandeling van gekochte tickets.

Alleen dat er soms een andere naam op staat dan van jezelf vind ik voor verbetering vatbaar.

Mandy

Goede en duidelijke service