7.2/10
7.6/10
6.6/10

Meerdere keren kaarten besteld voor grote events. Prima service

Reageren direct op je mail

Makkelijk toegangbaar. Snel geregeld.

Gemak

Runner

Prima alles perfect verlopen

J. Broekhuizen

Prima ervaring.
Je betaalt iets meer voor een kaartje dan de reguliere prijs.
Maar je kunt wel eerder bestellen dan dat de officiele verkoop start.
Alles keurig geregeld. Kaartjes...
Prima ervaring.
Je betaalt iets meer voor een kaartje dan de reguliere prijs.
Maar je kunt wel eerder bestellen dan dat de officiele verkoop start.
Alles keurig geregeld. Kaartjes op tijd binnen. Hierna nog herinneringsmails met waarschuwing om op tijd te vertrekken vanwege te verwachtte drukte op de wegen.

Goede uitleg zowel op de site als na bestelling via de mail.

Heel goed

goed geregeld

nee

Erg slecht niet erkend bedrijf, boek bij inventim! De kaarten die wij besteld hadden bij toptickets voor 72 euro per stuk waren niet zoals afgesproken voor rang 4 maar voor rang 5. Dat zagen we toen... Erg slecht niet erkend bedrijf, boek bij inventim! De kaarten die wij besteld hadden bij toptickets voor 72 euro per stuk waren niet zoals afgesproken voor rang 4 maar voor rang 5. Dat zagen we toen ze werden opgestuurd een paar dagen van te voren. Toen we eenmaal bij de kassa van het circustheater kwamen bleek dat we waren opgelicht door toptickets. Het waren kaarten van 24,50 per stuk die ze aan ons hebben doorverkocht voor 72 per stuk! Ook was hetniet zeker of deze stoelen wel vrij waren voor ons. Het was helemaal in een hoekje waar jeniks kon zien. De medewerker van het theater vond dat zo sneu voor ons dat we van hen ergens eerste rang mochten zitten! Voor ons NOOIT meer toptickets en ik zou iedereen willen waarschuwen! Het zijn oplichters!

Niets

Zie hierboven, oplichterspraktijken

L

Met veel ongeloof lees ik de lovende reviews op uw site! Klasse als u deze niet verwijderd en tekenend als u deze niet toont! 100 Euro extra laten betalen per tickets van de Rolling Stones en de... Met veel ongeloof lees ik de lovende reviews op uw site! Klasse als u deze niet verwijderd en tekenend als u deze niet toont! 100 Euro extra laten betalen per tickets van de Rolling Stones en de tickets kort voor het concert opsturen met de juiste prijs en een andere naam vind ik misdadig en misleidend. U geeft dit nergens duidelijk aan op uw site en ik besef mij na het lezen van alle klachten over uw organisatie op o.a. Radar dat ik waarschijnlijk weinig kan verwachten van u als ik een klacht indien. Ik kan u wel verzekeren dat ik via alle kanalen mogelijk waarschuw voor uw site! Hoor graag als u toch met een oplossing komt.

Wegblijven bij deze site!!

bert

Goede service

goede uitleg over de mogelijkheden van vervoer

wij waren nog nooit in het ziggo dome geweest,maar het liep allemaal gesmeerd,omdanks de drukte

Oplichterij i.v.m. doorverkochte kaarten van eventim voor €50,- per ticket te veel!!

De medewerker beweert 'netjes', dat dit op de site staat aangegeven, maar ik zie dit niet staan, dat het gaat om tickets van een ander. De tickets staan ook op naam van een ander.
Slechte zaak waar iets aan gedaan moet worden. Zo worden oplichters rijk en de originele organisator en artiesten en publiek slachtoffer.

Helaas staat de site bovenaan bij het resultaat van zoekmachines, google.
De originele eventime site staat op de 3e plaats.

Haal jullie oplichterijsite weg, zoek een andere baan; zelf willen jullie ook niet opgelicht worden.

Johan en Else Tholen

Prima geregeld