7.2/10
7.6/10
6.6/10

Mijn ervaringen met TopTicketshop zijn uitmuntend. Komen afspraken altijd na, want ontvang mijn tickets altijd op tijd.
Zijn telefonisch ook erg makkelijk bereikbaar voor vragen en koop mijn...
Zijn telefonisch ook erg makkelijk bereikbaar voor vragen en koop mijn tickets dan ook bij een betrouwbaar bedrijf.

Bestelformulier is erg duidelijk, hoe je kunt bestellen en hoe de prijs in elkaar zit.
Afspraken worden ten alle tijden nagekomen.
Layou is fris en uitnodigend.

Neen, ziet er allemaal goed uit.

Mirella Bisschops

Prima, vooral direct antwoord op mail voorr een extra kaart

Zie hierboven

Duidelijker zijn dat de prijzen meer kosten dan rechtstreeks, dit is nl. Geen punt als tickets uitvérkocht zijn en je zoals in ons geval toch in de vakantie met je kleindochter wilt gaan.

Monique Kranendonk

Betrouwbare partner om tickets te kopen

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk te boeken. Ook zonder creditcard mogelijk te betalen.

Snel en netjes behandelt.

Ja alles via Internet. Prima.

Tickets meteen bij de bevestiging van betaling meezenden.

Zeer goed

snel en accuraat

heb ik niet

Top, en ze houden zich aan de regels

als je vragen heb wordt je netjes behandeld en je krijgt op elk vraag netjes een mailtje terug

John Dautzenberg

Goede service en normale prijzen

Service en ook bereikbaarheid per telefoon en prijzen

P. W. Zwart

Wij hebben al meerdere malen tickets besteld en we zijn altijd goed en vlot geholpen.

Duidelijke site en makkelijk en helder bestelproces.

Geen opmerekingen

Snel en accuraat

De snelheid en keurige afhandeling

Het belangrijkste is om de bedrijfsvoering niet te veranderen want het werkt gewoon

Overzichtelijk en makkelijk kaartjes te bestellen. Handig dat je meteen de plaatsen kunt kiezen ook. Alles verliep snel. Nadat er in het theater plotseling een verbouwing nodig was werden we tijdig... Overzichtelijk en makkelijk kaartjes te bestellen. Handig dat je meteen de plaatsen kunt kiezen ook. Alles verliep snel. Nadat er in het theater plotseling een verbouwing nodig was werden we tijdig op de hoogte gebracht en een nieuw voorstel gedaan op een andere dag.

Snel, makkelijk, goede oplossing bij calamiteiten.

Zou mooi zijn als de tickets niet meer uitgeprint dienen te worden. Alleen bar code tonen met je telefoon.