De ontwerp is eenvoudig samen te stellen en het resultaat ziet er goed uit.
fons weymeis
(Bewerkt)
Beste, de levering was beloofd voor donderdag (2 dagen na bestelling). Uiteindelijk kreeg ik van de Post een bericht dat de levering voor vrijdag zou zijn, maar uiteindelijk heb ik de goederen pas...Beste, de levering was beloofd voor donderdag (2 dagen na bestelling). Uiteindelijk kreeg ik van de Post een bericht dat de levering voor vrijdag zou zijn, maar uiteindelijk heb ik de goederen pas maandag ontvangen. Jammer want ik had de goederen VOOR het WE nodig. PS: Later werden wel de verzend kosten terug betaald. MVG
Greet Wauters
Gemakkelijk besteld en met de nodige hulp ook de juiste bevestiging aangekocht, dank jullie wel voor de assistentie!
OBO Bettermann B.V.
Goede service en snelle levering!
Gemeente Sliedrecht
Fijne website Bord is snel en goed te ontwerpen. Afrekening dmv een factuur is goed.
UvA/ HvA
Snelle reactie op uitvraag van service. En de planning gaat goed. Daarbij is het werk wat geleverd wordt ook goed en netjes.
M. N . J. Munnik
Positief, zowel de communicatie voorafgaande alsmede het plaatsen door de monteurs zelf. stipt, accuraat!
Tobias Wieczorek
Overzichtelijke website, makkelijk besteld. snelle levering met ondertussen infomatie via de mail