Oskar

Prima! snelle levering, goede service, duidelijke communicatie

C.

Super vlugge levering ondanks corona, heel mooie kwaliteit ben 100 procent tevreden. Bedankt. Hou jullie veilig en gezond. Conny

Ron

Goede informatie in de webshop, snelle levering en een prima prijs. Tot de volgende keer!!

Vve

Op het parkeerterrein van onze VvE hadden we wat last van verkeer dat de stoep meenam bij het wegrijden. Hierdoor al meerdere keren schade gehad. Daarop besloten een hardhoutenpaal te bestellen en... Op het parkeerterrein van onze VvE hadden we wat last van verkeer dat de stoep meenam bij het wegrijden. Hierdoor al meerdere keren schade gehad. Daarop besloten een hardhoutenpaal te bestellen en plaatsen. Vanwege een goede ervaring een jaar eerder wederom bij Infomatiebord uitgekomen. Item was op voorraad, hoewel de bestelling later dan gepland op de dag geplaatst werd hebben ze er toch voor gezorgd dat deze toch de volgende dag werd bezorgd. Paal is heavy duty en de prijs is dik in orde. Enige puntje van aadacht zou kunnen zijn dat de reflectoren geklemd om de paal zitten en niet vastgelijmd. Als wij weer wat nodig hebben gaan weer naar Informatiebord.

Willem

Producten keurig geleverd. zelfs in overleg was het mogelijk om de producten eerder te leveren dan ze in 1e instantie aangaven. super!