Goed product, snelle levering. Geen bijzonderheden verder.
Oostkracht10
De producten waren prima en goed; voldeden aan de verwachtingen. Verzending was prima en snel. De vragen en aanvullingen die we hadden zijn snel en accuraat beantwoord. Bereikbaarheid zowel...De producten waren prima en goed; voldeden aan de verwachtingen. Verzending was prima en snel. De vragen en aanvullingen die we hadden zijn snel en accuraat beantwoord. Bereikbaarheid zowel telefonisch als via de mail was bovendien top in orde.
Lekker snelle levering
Hans
Snelle goede service!
H.
Uitstekend werkende website, telefonisch contact snel,duidelijk. Berichtgevingen per email zoals orderbevestiging met pdf's van bestelde producten, updates over verzending/aflevering uitstekend!
TOM
SUPER BEDRIJF !!
VvE
Onderstaande reactie is door de betreffende belanghebbende bij de uitgevoerde werkzaamheden afgegeven en geven we uiteraard graag aan u door: "Bijzonder prettige communicatie vanuit dit bedrijf. Ik...Onderstaande reactie is door de betreffende belanghebbende bij de uitgevoerde werkzaamheden afgegeven en geven we uiteraard graag aan u door: "Bijzonder prettige communicatie vanuit dit bedrijf. Ik vind het kanjers".
Kasteel
Zeer prettige samenwerking! Snel en goed geholpen. Goederen stipt op tijd geleverd op afleveradres. Correct en tijdig geïnformeerd over tijdstip van bezorgen. Tevreden klant die zeker opnieuw...Zeer prettige samenwerking! Snel en goed geholpen. Goederen stipt op tijd geleverd op afleveradres. Correct en tijdig geïnformeerd over tijdstip van bezorgen. Tevreden klant die zeker opnieuw gebruik zal maken van de diensten.
Duidelijk, snel en betrouwbaar!
Niets over te melden bestelt geleverd volgens afspraak, volgens de gevraagde specificatie.