Goede website, goede informatie. Borden zijn geleverd en voldoen aan de verwachtingen.
Francis
Ik ben uitstekend geholpen bij TrafficSupply ! Eerst via de app. Alles wat ik vroeg werd onmiddellijk vertaald in een tekening. Later nog gebeld ivm de afspraak en ook daar zeer efficiënt geholpen....Ik ben uitstekend geholpen bij TrafficSupply ! Eerst via de app. Alles wat ik vroeg werd onmiddellijk vertaald in een tekening. Later nog gebeld ivm de afspraak en ook daar zeer efficiënt geholpen. Het bestelde bord is inmiddels geplaatst en voldoet zeker aan de eisen die wij eraan stellen.
Marian
Had er twee besteld en maar eentje gekregen. maar dit was heel snel opgelost en twee dagen later had ik ook de tweede binnen. goede service en vriendelijke klantenservice.
Snelle levering, mooie borden.
Tijssens.nl
Erg netjes afgeleverd, en ook nog erg snel.
Het verkeersbord ziet er gelikt uit.
Frank
Prima webshop genoeg mogelijkheden en snelle service. en de gekochte items zijn ook zoals vermeldt op de website. top !