TrafficSupply uitstekende ervaring! Via de site van TrafficSupply wat borden uitgezocht en vervolgens met behulp van de chatfunctie een voorbeeld bord met tekst laten maken. Super makelijk en...TrafficSupply uitstekende ervaring! Via de site van TrafficSupply wat borden uitgezocht en vervolgens met behulp van de chatfunctie een voorbeeld bord met tekst laten maken. Super makelijk en overzichtelijk.
Twan
Het bestelde product was niet op voorraad. Dit werd heel tijdig gemeld inclusief alternatief. Ook de afwikkeling hiervan verliep vlekkeloos. Al met al een fijne, vertrouwde ervaring.
Omnimark
De aflevering via de verlader heeft vertraging opgelopen en duurde daardoor te lang. Zou de volgende dag worden geleverd is een week later geleverd.
WMJ
Duidelijk site, snel antwoord op een vraag per mail en snelle levering.
Goede retourservice. Mooie producten.
E
Prachtige bord en goed kwaliteit. Snel afleveren. Ik ben 100% tevreden.
Mw.
Kwaliteit, veel mogelijkheden in kleur, eigen teksten!
Ad
Alles prima geregeld en afgehandeld
Marcel
Super goede service en advies. Snelle levering! Top product!
Saskia
Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen via de chat-mogelijkheid. Er wordt niet gepusht en er wordt fijn meegedacht. Zo kwamen we samen tot een paar goede ontwerpen voor aanwijzingsborden voor op...Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen via de chat-mogelijkheid. Er wordt niet gepusht en er wordt fijn meegedacht. Zo kwamen we samen tot een paar goede ontwerpen voor aanwijzingsborden voor op ons eigen terrein. Erg klantvriendelijk geholpen. Kwaliteit van de borden zoals gehoopt en beloofd. Een echte aanrader!