Vve

+ Snelle prettige communicatie. - Aflevertijdstippen zouden per dagdeel aangeboden mogen worden. De hele dag moeten thuisblijven is niet meer van deze tijd. + Al met al fijne firma om zaken mee te... + Snelle prettige communicatie. - Aflevertijdstippen zouden per dagdeel aangeboden mogen worden. De hele dag moeten thuisblijven is niet meer van deze tijd. + Al met al fijne firma om zaken mee te doen, je betaald iets meer dan bij de concurrenten, maar service mag iets kosten.

gemeente

Mooie borden gekocht met eigen logo. Snelle levering, top!

Johannes

Prima webshop, artikelen werden de volgende dag al geleverd! Artikelen waren goed verpakt.

Chris

WEBsite is prima maar het duurt toch even voordat je snapt hoe/wat/etc. Uiteindelijk met chat support van Gerrit ging het helemaal goed. Aflevering via de lokale transporteur was slecht,... WEBsite is prima maar het duurt toch even voordat je snapt hoe/wat/etc. Uiteindelijk met chat support van Gerrit ging het helemaal goed. Aflevering via de lokale transporteur was slecht, onvriendelijk en niet echt professioneel. Commentaar/qoute: "TrafficSupply wil goedkoop en dan krijg je ook geen service" Dat laatste is wel erg slecht voor TrafficSupply! Borden net binnen en ze zijn prachtig, hoop dat installatie ook goed gaat. Veel dank!

Jos

Prachtige borden van een hoge kwaliteit, zeer snelle levering volgens schema. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de leverdatum en de tijd van bezorging, met een telefoontje van de vervoerder... Prachtige borden van een hoge kwaliteit, zeer snelle levering volgens schema. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de leverdatum en de tijd van bezorging, met een telefoontje van de vervoerder als die bijna bij je is!

Jan

Prima geregeld, ondanks de foute levering (was niet handig) de fout netjes gecorrigeerd en een nieuwe paal gestuurd. (Overigens staat de verkeerde paal nog bij ons thuis, die mogen jullie nog op... Prima geregeld, ondanks de foute levering (was niet handig) de fout netjes gecorrigeerd en een nieuwe paal gestuurd. (Overigens staat de verkeerde paal nog bij ons thuis, die mogen jullie nog op komen halen)

Rob

De door mij bestelde gratis poster had ik reeds de volgende dag in huis.