H.

Prima website, indien gewenst goed telefonisch advies. Vlot en snel verzonden. Goede informatie over levertermijn en tijdstip. Perfect product, ik ben zeer tevreden en heb niets te klagen.

Geweldig, volgende dag thuis bezorgd. Zelfs goed advies gegeven!

George

Ben zeer tevreden ,Bellen, en je krijgt op al je vragen een antwoord waar je wat aan heb,bestellingen komen op tijd binnen.alles zeer goed geregeld. Prima zaak !!!

Geachte

Goede begeleiding, netjes te woord worden gestaan en goed worden geadviseerd/begeleid. Bestelling was precies wat wij besteld hadden, goed verpakt en op tijd geleverd. Zij krijgen van ons een grote... Goede begeleiding, netjes te woord worden gestaan en goed worden geadviseerd/begeleid. Bestelling was precies wat wij besteld hadden, goed verpakt en op tijd geleverd. Zij krijgen van ons een grote duim.

Tevreden

Prima snelle en goede service van Informatiebord.nl. Als ik 1 minpuntje mag noemen, de verpakkingen van de meegeleverde Lego actie waren helemaal beschadigd en geplet tussen 2 verkeersborden in, dat... Prima snelle en goede service van Informatiebord.nl. Als ik 1 minpuntje mag noemen, de verpakkingen van de meegeleverde Lego actie waren helemaal beschadigd en geplet tussen 2 verkeersborden in, dat is echt jammer! Niet leuk om zo cadeau te geven. Dit had echt beter gekund en in de apart meegeleverde doos met onderdelen gestopt kunnen worden.

Visser

Erg goed product, duidelijke site en goed te woord gestaan aan de telefoon. Helaas niet mail met vraag beantwoord.

Johan

Goede en handige site, groot assortiment met goede producten en snelle levering.