Dhr.

Duidelijke website en zeer duidelijke communicatie. De borden die geleverd zijn van goede kwaliteit.

Albert

Artikel is kwijtgemaakt door de prutsers van Trafficsupply. Melden dat het pakket geleverd wordt tussen 08.30 en 16.30, vervolgens niet op komen dagen. Geen enkele communicatie hierover. Reactie bij... Artikel is kwijtgemaakt door de prutsers van Trafficsupply. Melden dat het pakket geleverd wordt tussen 08.30 en 16.30, vervolgens niet op komen dagen. Geen enkele communicatie hierover. Reactie bij navraag: “ja duh, als wij iedere manco moeten communiceren aan de klant dan hebben we een dagtaak”, zegt een sjagrijnige medewerker. Dit zegt wel alles over dit bedrijf. Grote prutsers.

Ronald

Makkelijk je borden volgens eigen ontwerp, goed verpakt en acceptabele levertijd van 1 week.

Walter

Tevreden met product. Snelle levering Goede kwaliteit Niks mis mee

Vos

Ik ben buitengewoon tevreden over de service , afhandeling, maar vooral vertrouwen in de klant ,met name de betaling. Het bestelde product, goed verpakt al in huis en de betaling netjes op rekening.... Ik ben buitengewoon tevreden over de service , afhandeling, maar vooral vertrouwen in de klant ,met name de betaling. Het bestelde product, goed verpakt al in huis en de betaling netjes op rekening. Precies volgens mijn gedachte. Uw bedrijf straald vertrouwen en zekerheid uit. Nogmaals bedankt en ik wens u en uw medewerkers veel succes. Voor mij herhaling vatbaar in de toekomst.