Snelle service, makkelijke website en goed verpakt verzonden. TOP
Hetty
Snelle service mooi bord
Ronald
Erg goede service, men stemt goed af of het product daadwerkelijk klopt en adviseert. Zeer hoge kwalieit borden.
A
Variabele beugelset besteld, maar i.p.v. de diameter was ik uitgegaan van de omtrek. De klembanden waren dus veel te groot. Omruilen was geen enkel probleem. De medewerker is zelfs speciaal voor mij...Variabele beugelset besteld, maar i.p.v. de diameter was ik uitgegaan van de omtrek. De klembanden waren dus veel te groot. Omruilen was geen enkel probleem. De medewerker is zelfs speciaal voor mij naar het magazijn een paar km. verderop gereden om de juiste klembanden op te halen, zodat ik ze kon komen omruilen (op mijn verzoek, opsturen was ook geen probleem geweest, maar ik moest toch in de buurt zijn). Prima service!
Snelle levering, goede serivice en kwaliteits producten
Snelle correcte levering. Uitstekende kwaliteit
Emiel
Prima, handige site, makkelijk bestellen en snel in huis.
Tijdens bestelproces duidelijke aanwijzingen/uitleg. Zending goed te volgen via tt. Bestelling binnen aangegeven tijd geleverd. Kwaliteit van de borden OK.