Ondanks dat de afgesproken datum van levering niet is nagekomen, maar de oplossing dat het de andere dag voor 10 uur geleverd zou worden is nagekomen. Dus prima geregeld voor mij zeker een plus punt.
Eloise
Goede levering en vooral ook topkwaliteit
Goede kwaliteit, maar ook wel een hoge prijs
Goed product alleen soms lange levertijd
henk.versluis
Perfecte en snelle service
Jeroen
Producten op verzoek in een spoedlevering ontvangen, zonder meerkosten. Daar ben ik bijzonder tevreden over. De verkeersborden zijn wat licht qua materiaal, stickermateriaal klasse 3 is prima....Producten op verzoek in een spoedlevering ontvangen, zonder meerkosten. Daar ben ik bijzonder tevreden over. De verkeersborden zijn wat licht qua materiaal, stickermateriaal klasse 3 is prima. Algehele prijsstelling m.i. ietwat aan de hoge kant, maar ik kan ze er zelf niet voor maken en onze klant was er erg blij mee!
VvE
Prima bedrijf. houdt de zelf ontworpen teksten goed in de gaten en je krijgt de kans dat te repareren als het onverhoeds fout gaat.
VOBO
Prima; pro-actief teruggebeld dat ik aanbieding over het hoofd heb gezien. Snelle levering van bestelde spullen.
meneer Wielders
Goede service en een snelle levertijd. De status van de order netjes gecommuniceerd.