Klaas

Prettig bedrijf snelle reactie, veel mogelijk en denken met je mee.

MCQ

Mooie borden en palen voor elektrische voertuigen gekocht. Ziet er netjes uit.

Heb voor een kunstwerk een aantal borden bij informatiebord besteld. in totaal voor rond de €700 besteld. Werd uitstekend telefonisch te woord gestaan en er werd meegedacht. Site werkte ook prettig.... Heb voor een kunstwerk een aantal borden bij informatiebord besteld. in totaal voor rond de €700 besteld. Werd uitstekend telefonisch te woord gestaan en er werd meegedacht. Site werkte ook prettig. Bij de aanvraag stond Informatiebord niet onwelwillend tegenover mijn vraag of ze voor dit kunstwerk een korting zouden kunnen geven - hier heb ik geen concreet voorstel voor gedaan, en er is uiteindelijk ook geen korting gegeven. Bij de bestelling zaten ook gratis krasloten, die nog nagezonden moesten worden omdat ze niet op voorraad waren. Toen ik na bestelling nog even informeerde over een bevestiging van een bord, vertelde de werknemer dat ik daarvoor bepaalde rvs-slangklemmen kon gebruiken, die konden nog nagezonden worden, tezamen met de krasloten. Prima dacht ik. Ook die levering arriveerde vlot, maar - geheel tegen mijn verwachting in - mét een factuur van bijna €30. Voor een paar euro had ik ze bij de ijzerboer kunnen halen. De orderbevestiging hierover had ik blijkbaar over het hoofd gezien - dom, maar toen ik de situatie uitlegde, werd daar niet inhoudelijk op in gegaan. Ik moest gewoon betalen. Jammer, voor een verder prima levering

I.Valkering,

Door eigen verkeerde bestelling is het zonder probleem omgeruild. Prima service!

Rijschool

Het informatiebord voldoet geheel naar verwachting na bestelling goed op de hoogte gehouden omtrent het product en levering. Dus een zeer tevreden klant.

F.

De aanpassing aan het bord kon heel eenvoudig aangepast worden. En het product is exact wat je op de afbeelding op je scherm ziet. De bezorging was overigens erg snel en zorgvuldig.