Een bord besteld ter nagedachtenis van een overleden collega die we in ons pand hebben opgehangen. Bestelling en levering was conform afspraak. Er zat in het bord een klein foutje en na melding...Een bord besteld ter nagedachtenis van een overleden collega die we in ons pand hebben opgehangen. Bestelling en levering was conform afspraak. Er zat in het bord een klein foutje en na melding kreeg ik een volledig nieuw bord retour gestuurd. dat had ik niet verwacht en was daar aangenaam door verrast. Kwaliteit is zeer goed dus een tevreden klant.
Jammer dat trustpiloy ook zonodig cookies doet
Podium
Snelle en correcte aflevering/
Gewoon goed , doen wat ze ,,beloven,, prima afhandeling van de bestelling, hoe klein deze ook was. (1 bord)
Meijer
Uitstekende opvolging van bestelling en meedenken van ontwerp.
Bastiaan
Informatiebord heeft mij goed geholpen, sommige kleine dingen kunnen beter, neemt niet weg dat wij tevreden zijn over het prijspeil en levering van de door ons bestelde goederen.
Ton
Na lang online orienteren, toch gevonden wat ik zocht. Duidelijke instructies vwb zelf ontwerpen, goede telefonische ondersteuning en via mail.
Fred
Geweldig bedrijf, zelfs na een geplaatste bestelling was een verandering ook nog mogelijk. Grote klasse en mooie kwaliteit
Wim
Gewoon op tijd geleverd en een mooi bord met goede ophanghaken. Gewoon zoals het hoort.
Kwaliteitsborden. De levering was sneller dan wat eerst werd aangegeven. Alleen jammer dat het twee weken heeft geduurd, na een tweede keer bellen, voor wij de juiste inbussleutel ontvangen hebben.