Hans

Sneller geleverd dan eerst aangegeven. Op zich mooi, maar geef dan ook aan dat levering eerder gedaan kan worden.

Diego

Ik heb hier twee borden gekocht. Kwaliteit is uitstekend, en voor een goede prijs ook. Ik had zelfs het verkeerde bordbeugel maat besteld, maar met slechts een telefoontje was alles geregeld en... Ik heb hier twee borden gekocht. Kwaliteit is uitstekend, en voor een goede prijs ook. Ik had zelfs het verkeerde bordbeugel maat besteld, maar met slechts een telefoontje was alles geregeld en opgelost. Super bedankt Informatiebord.nl

Frank

Makkelijk te gebruiken website, goede en snelle service Maatwerk levering binnen een week.

VVE

Het bestellen op de site is eenvoudig en duidelijk. Er zijn diverse aanpassingen mogelijk. Levering uitstekend! Onze VVE is er blij mee.

Ashram

Ik geef een positieve beoordeling, je koopt kwaliteit, eenvoudig bestellen, op rekening, en snelle levering. Het werk loopt zo geen vertraging op. ??

Een echte aanrader. Eenmaal besteld. Wordt u constant op de hoogte gehouden van het logistieke proces.

Het feit dat Informatiebord een aantal dagen slecht bereikbaar was en niet reageerden op verzoeken terug te bellen, hebben ze uiteindelijk ruimschoots goedgemaakt met een snelle levering op tijd en... Het feit dat Informatiebord een aantal dagen slecht bereikbaar was en niet reageerden op verzoeken terug te bellen, hebben ze uiteindelijk ruimschoots goedgemaakt met een snelle levering op tijd en een prachtig eindresultaat.

mr

Erg handig om online dergelijke borden, met eigen tekst, te laten vervaardigen. De levertijd was korter dan aanvankelijk werd verondersteld; de kwaliteit uitstekend. Er werd goede documentatie... Erg handig om online dergelijke borden, met eigen tekst, te laten vervaardigen. De levertijd was korter dan aanvankelijk werd verondersteld; de kwaliteit uitstekend. Er werd goede documentatie bijgeleverd. Ik ben erg tevreden.