De site is erg makkelijk om de juiste borden te bestellen. Vooral de mogelijkheid om een eigen bord te maken vind ik super handig. Zo kan je het helemaal in je eigen huisstijl maken. Ook als er... De site is erg makkelijk om de juiste borden te bestellen. Vooral de mogelijkheid om een eigen bord te maken vind ik super handig. Zo kan je het helemaal in je eigen huisstijl maken. Ook als er spelfouten worden gemaakt, wordt dit netjes gemeld en aangepast.

OOC

Een door ons gemaakte fout werd door Informatiebord.nl kostenloos hersteld. Bij ontvangst goederen bleek een onderdeel niet kompleet uitgeleverd te zijn. Na 1 telefoontje was dit probleem ook... Een door ons gemaakte fout werd door Informatiebord.nl kostenloos hersteld. Bij ontvangst goederen bleek een onderdeel niet kompleet uitgeleverd te zijn. Na 1 telefoontje was dit probleem ook opgelost. De volgende dag hadden we deze onderdelen per post in huis.

Marcel

Levering netjes. Echter, het bord wordt bestickerd, en door die sticker loopt een goed zichtbare naad. Daardoor matig eindresultaat. Had volgens mij voorkomen kunnen worden door anders uit te... Levering netjes. Echter, het bord wordt bestickerd, en door die sticker loopt een goed zichtbare naad. Daardoor matig eindresultaat. Had volgens mij voorkomen kunnen worden door anders uit te snijden of te printen. Daardoor beoordeling van 5 sterren naar 3 min (kon niet kiezen voor 2,5 sterren)

De site is goed en overzichtelijk. Je krijgt ook suggesties over bevestigingsmiddelen en zelfs een melding als het aantal bevestigingsmiddelen niet overeenkomt het aantal borden

Ton

De mail wisseling m.b.t. het eigen ontwerp ging vlot en soepel. Ze wisten goed wat we bedoelden en het resultaat mag er zijn. Levertijd was ruim binnen de beloofde tijd.