Top service! Altijd goed per mail te bereiken. Bedankt voor jullie hulp.
Cedrick
Ik heb het bord van mijn zakgeld besteld en het is het meer dan waard, een echt hoogwaardig bord verder komt hij op de voorgevel van mijn moeders huis te hangen voor de sier
Art
Keurige en snelle levering
Annemarie
Nadat ik het info-bord had besteld, kreeg een dag later een voorstel: een aangepast ontwerp met behoud van de tekst: een iets grotere letter en één en ander onderstreept, geweldig vond ik dat! Ik...Nadat ik het info-bord had besteld, kreeg een dag later een voorstel: een aangepast ontwerp met behoud van de tekst: een iets grotere letter en één en ander onderstreept, geweldig vond ik dat! Ik kreeg het bestelde bord enige dagen later netjes thuis geleverd. Een prima bedrijf!!! Annemarie, Den Haag 2016
Kwaliteit, prijs en bezorging zeer goed
Hans
Op de site was het makkelijk om zelf een bord te ontwerpen. Veel keuze uit standaard items en het is allemaal zelf aan te passen qua teksten of afbeeldingen. Het bestellen was eenvoudig en de...Op de site was het makkelijk om zelf een bord te ontwerpen. Veel keuze uit standaard items en het is allemaal zelf aan te passen qua teksten of afbeeldingen. Het bestellen was eenvoudig en de bestelling (3 borden in mijn geval) was binnen een week klaar. Keurig afgeleverd, alles onbeschadigd en compleet. Montage was eenvoudig en er was goed advies. Ook de klantenservice was erg aardig en hebben me goed geholpen en van passende antwoorden voorzien. En last but not least, de borden zagen er supergoed uit. Reflectie van de hoogste klasse en allemaal strak geproduceerd. Ik beveel dit bedrijf aan voor verkeers- en informatieborden.
Nita
Ik heb 4 informatieve borden besteld. Heel mooi en netjes afgeleverd. Ruim voor afgesproken dag bezorgd.
Van
Zeer goed en niet duur alles prima geleverd
Borden hangen nog niet, maar ze zien er goed uit
Prima, goed en vlot geleverd. Vooraf maakte ik me zorgen of de leestekens boven de letters wel (en ook nog eens correct) geplaatst zouden worden, maar alles is precies zo gezet zoals ik dat had...Prima, goed en vlot geleverd. Vooraf maakte ik me zorgen of de leestekens boven de letters wel (en ook nog eens correct) geplaatst zouden worden, maar alles is precies zo gezet zoals ik dat had besteld.