Mooi en degelijk materiaal. Ziet er erg mooi uit en een goede levering.
Wi-Active,
Mooi ontwerp, snelle levering/service en hoge kwaliteit materiaal.
marco
Prima levering
DUS
Snelle service, snelle terugkoppeling en mooi eindproduct!
Mary
Mijn bestelling is niet alleen binnen 2 dagen geleverd; er is zelfs meegedacht over de opmaak van de tekst. Echt geweldig!
Een vakkundig advies betreffende woordopbouw/grammatica heeft ertoe geleid dat ons bord een professionele uitstraling heeft..Goede begleiding gedurende het gehele proces/verzending.
M.E.T.-
Een bord laten maken voor parkeren dienstvoertuigen, en ziet er netjes uit en alles bijgeleverd, top thx
W.F.Fuyk
Goed gesprek door de telefoon de hr wist direct waar ik het over had
Onlangs 2 informatieborden besteld. Na telefonisch contact geen probleem definitieve bestelling even uit te stellen. Na bestelling snelle en correcte levering.
Co
Wij hebben rwee borden besteld en deze werden binnen een week bij ons afgeleverd. De informatievoorziening daarover was ook uitstekend. Kunnen deze ondernemeing van harte aanbevelen als u borden...Wij hebben rwee borden besteld en deze werden binnen een week bij ons afgeleverd. De informatievoorziening daarover was ook uitstekend. Kunnen deze ondernemeing van harte aanbevelen als u borden nodig heeft.