Ik was op zoek naar een verkeersbord met paal. Ik heb dit gevonden bij informatiebord.nl, professionele producten en snel geleverd. Gewoon top.
Fred
Onlangs bij informatiebord,nl BV een straatnaambord met eigen tekst besteld. Keurig binnen een week geleverd. De zending was zeer makkelijk te volgen via een link, waarop de dag en tijd van...Onlangs bij informatiebord,nl BV een straatnaambord met eigen tekst besteld. Keurig binnen een week geleverd. De zending was zeer makkelijk te volgen via een link, waarop de dag en tijd van levering te zien is.
Bas
Enigste min punt is als je de randen in kleur doet dat het niet netjes word afgewerkt
een
Zeer goede eerste ervaring met Informatiebord.nl. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en een mooi track & trace systeem om de bestelling te volgen die vervolgens keurig op tijd werd afgeleverd,
dag
Meedenken en meewerken aan de beste oplossing in de gegeven situatie. In een woord: klasse!!!!
Rob
Informatie verstrekking was prima en correct. Helemaal goed
Olf
Voor ons bedrijf een aantal verkeersborden besteld, op vragen van onze kant werd snel en duidelijk gereageerd, bestelling verliep probleemloos door duidelijke website en levering kwam binnen op de...Voor ons bedrijf een aantal verkeersborden besteld, op vragen van onze kant werd snel en duidelijk gereageerd, bestelling verliep probleemloos door duidelijke website en levering kwam binnen op de datum zoals was toegezegd. Wij werden netjes op de hoogte gehouden betreffende het afleverproces, we wisten precies wanneer de spullen binnen zouden komen. Klasse !
Kiran
Snelle en goede service! Goed mee gedacht met het ontwerpen van een eigen bord.
Kadaster
Duidelijke website, snelle levering.
De
Zelf het bord maken, bestellen, betalen, alles verliep prima. Bezorgen op de dag en tijd zoals gemaild! Zeer tevreden.