Snel geleverd, voorgestelde aanpassing tekst. per mail duidelijk voortgang traject en een mooi verkeersbord ontvangen

I.N.

Informatiebord.nl doet precies wat het beloofd. De borden zijn snel geleverd en exact zoals besteld. Ze voelden heel degelijk aan en zien er professioneel uit. De prijzen zijn in verhouding tot... Informatiebord.nl doet precies wat het beloofd. De borden zijn snel geleverd en exact zoals besteld. Ze voelden heel degelijk aan en zien er professioneel uit. De prijzen zijn in verhouding tot wat je krijgt.. Zeker een aanrader.

Goed produkt, ziet er professioneel uit. Mooie afwerking en supersnelle levering!

Theo

Wat een prettige - en snelle uitlevering van mijn laatste bestelling. Vorige week besteld - gisteren op kunnen halen op een locatie van mijn keuze. Kijk daar worden we erg vrolijk van. Een echte... Wat een prettige - en snelle uitlevering van mijn laatste bestelling. Vorige week besteld - gisteren op kunnen halen op een locatie van mijn keuze. Kijk daar worden we erg vrolijk van. Een echte aanrader - deze website -.

Na een gedeeltelijk onjuiste levering van hetgeen dat was besteld (verkeerd bedrukt bord) is de klacht erg snel en adequaat opgepakt. Binnen 4 minuten had ik al reactie op mijn mail en was de... Na een gedeeltelijk onjuiste levering van hetgeen dat was besteld (verkeerd bedrukt bord) is de klacht erg snel en adequaat opgepakt. Binnen 4 minuten had ik al reactie op mijn mail en was de afhandeling van de klacht uitgezet. De geleverde producten voldoen overigens aan de verwachtingen.

Sjoerd

Ik had op hele korte termijn een bord nodig en vanaf het eerste moment is er direct gereageerd en gehandeld. De spoedlevering van het bord was zelfs nog een dag eerder dan verwacht, top!

Kennende het bedrijf niet en via google gevonden. Kan het iedereen aanraden die bijvoorbeeld een bijzondere parkeerbord zoekt.

Ruud

Goede telefonische ondersteuning ontvangen, goede kwaliteit van het product en zeer snelle leverling van het product! Perfect dus!

Prima product Goed optijd gekeverd Jammer dat er 9.50 vrachtkosten in rekening zijn gebracht