Vorige week twee borden bestld. Keurig op tijd geleverd, mooi materiaal. Absoluut aan te raden.
Marieke
Zeer vriendelijke heer Van der Weide, zowel via de mail als telefonisch. Kordaat en adequeaat, snel en meedenkend.
Bestelling werd een week eerder geleverd dan vooraf aangegeven! Zeer netjes. Product ziet er zeer netjes uit en ook het ontwerpen van het bord ging gemakkelijk.
P.
Makkelijk bestellen via internet, je krijgt netjes mails, bevestiging en factuur je artikelen worden op tijd geleverd dus zo doorgaan
Sanen
Borden zijn heel makkelijk zelf in te delen en perfect geleverd.
Hans,
Goede website, snelle levering volgens afspraak. Het resultaat is goed.
Door ons zijn twee maal borden bestelt bij Informatiebord.nl en deze orders zijn correct en snel uitgevoerd.
Parkeerbeheer
Opvallend was dat bij het kiezen van een artikel werd gevraagd of 'dit' of 'dat' er ook bij moest om het tot een geheel te maken. Daarnaast veel keuzemogelijkheden wat kleuren, maten en dergelijke...Opvallend was dat bij het kiezen van een artikel werd gevraagd of 'dit' of 'dat' er ook bij moest om het tot een geheel te maken. Daarnaast veel keuzemogelijkheden wat kleuren, maten en dergelijke betreft.
Ik dacht een bedrukt bord te krijgen. Ziet er mooi uit maar wat me tegen viel was dat er een sticker op zit met de tekst ipv dat het erop gedrukt is