Goede kwaliteit, snelle levering bij online bestelling, maar slechte telefonische bereikbaarheid, zou tot 2x toe teruggebeld worden door verkoop voor een spoedorder, is niet gebeurd.
B.V.
Bestelling via internet geplaatst, achteraf betalen, goede status update via mail en snelle levering
rien
De bestelling is keurig digitaal in ontvangst genomen, kreeg direct een orderbevestiging, de bestelling is keurig verpakt en de zending is prima te volgen op de dag van levering. Ik heb totaal geen...De bestelling is keurig digitaal in ontvangst genomen, kreeg direct een orderbevestiging, de bestelling is keurig verpakt en de zending is prima te volgen op de dag van levering. Ik heb totaal geen klachten.
Appel
Een afwijkend bord besteld. binnen een paar dagen geleverd. ziet er netjes uit.
Super snelle service en mooie kwaliteit. Echt een aanrader!
Jan
Jammer dat er geen 2 gaten in zaten om het op de muur te bevestigen Maar die 2 gaten kan ik er zelf wel in boren
Zorg-
Het was de 1e keer om aan uw bedrijf een opdracht te gunnen. Dit zullen we zeker de volgende keer opnieuw doen.
M.
Na het bestellen van het bord ontvingen wij een mail voor een tekstuele aanpassing van het bord. Wij hebben dit advies zeer gewaardeerd en het advies opgevolgd. Ook de levering verliep vlotter dan...Na het bestellen van het bord ontvingen wij een mail voor een tekstuele aanpassing van het bord. Wij hebben dit advies zeer gewaardeerd en het advies opgevolgd. Ook de levering verliep vlotter dan verwacht.