Rick

Bestelling van verkeersbord verliep goed, kwam ook veel sneller dan van te voren aangegeven (8 werkdagen, waren er slechts 4). Helaas werkt de gebruikte bezorgservice niet met het afhalen op een... Bestelling van verkeersbord verliep goed, kwam ook veel sneller dan van te voren aangegeven (8 werkdagen, waren er slechts 4). Helaas werkt de gebruikte bezorgservice niet met het afhalen op een andere locatie als je niet thuis bent. Wanneer je moet werken is dit vrij vervelend, je zult dus altijd moeten zorgen dat iemand thuis is, of (zelf!) regelen met je buren dat ze thuis zijn.

Lucky

Prima borden! Snelle levering, vriendelijke, adequate mensen aan de telefoon!

De

Nette borden vlot geleverd Jammer dat het mij zelf niet lukt om de borden samen te stellen Maar de medewerkers maken na een mail net simpele tekst een geweldig voorbeeld En dan is het zo... Nette borden vlot geleverd Jammer dat het mij zelf niet lukt om de borden samen te stellen Maar de medewerkers maken na een mail net simpele tekst een geweldig voorbeeld En dan is het zo geregeld Geweldig

KlanMonique

Ik heb een aantal schoolplein rookvrij borden besteld. Zij zijn mooi, degelijk en brengen de boodschap keurig over. De bestelling en levering zijn vlot afgewikkeld. ik zou zo weer borden bestellen... Ik heb een aantal schoolplein rookvrij borden besteld. Zij zijn mooi, degelijk en brengen de boodschap keurig over. De bestelling en levering zijn vlot afgewikkeld. ik zou zo weer borden bestellen bij Informatiebord.nl , mocht zich de situatie aandienen

E

Ik heb een bestelling geplaatst . twee minuten later wist ik al wanneer het geleverd zal worden en het klopt precies. zeer goede kwaliteit van het product.

Egmond

Informatiobord.nl heeft een duidelijke site met goede informatie. Levering is vlot en het bord is van een zeer goede kwaliteit. Informatie over verzending en levertijd is ook prima.

Solidair

Binnen een week bestelling keurig afgeleverd. prima materiaal, Handige en degelijke bevestigingsmaterialen en een uitstekende gebruiksaanwijzing. Kortom, een aanrader

Hazelhoff

Het kan niet beter!!! Snelle en goede service. Hier kunnen nog heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik ga hier nog wel vaker wat bestellen!!! thanx