Uitvoering perfect! Verpakking perfect Aflevering slecht. Naast gesloten winkel afgeleverd terwijl deze gesloten was
Gemeente
Prima service. Had de besetelling voor een verkeersbord op het laatste moment besteld, want had de het bord voor een bepaalde datum nodig. Nou inderdaad een week voor uiterste leverdatum al binnen...Prima service. Had de besetelling voor een verkeersbord op het laatste moment besteld, want had de het bord voor een bepaalde datum nodig. Nou inderdaad een week voor uiterste leverdatum al binnen en helemaal goed gegaan.
Willem
Spiegel besteld en direct de volgende dag geleverd. Prima service en betrouwbaar.
Het
Ik had meerdere speciale borden en die heeft u keurig geleverd op de afgesproken dag en tijd.
Ron
Net bedrijf wat een goede prijs kwaliteit verhouding heeft, en leverde op de afgesproken datum.
Gebeld i.v.m. een spoedbestelling. Prima afgehandeld en het bord op tijd thuis!
dhr.
Snel geleverd en goede hulp gehad!
Jan
Zeer tevreden over de snelle afhandeling
Snel en correct afgehandeld
De bestelde producten zijn precies wat ik verwachtte. Keurig begeleid met mails en goed bezorg. Alleen wat later dan op de site werd aangegeven bij het plaatsen van de bestelling.