Duidelijke bestelproces. snelle levertijden en een goed ingeregeld RMA-proces Een aanbeveling waardig.
Kees
We hebben een bestelling gedaan enige tijd geleden ,alles was geleverd en ik heb 2 maanden gewacht op uitpakken en monteren . op dat moment kwam ik erachter dat er een onderdeel miste. een...We hebben een bestelling gedaan enige tijd geleden ,alles was geleverd en ik heb 2 maanden gewacht op uitpakken en monteren . op dat moment kwam ik erachter dat er een onderdeel miste. een belletje en het materiaal werdt alsnog zo toe gezonden, Kortom een zeer goede service . nogmaals dank hiervoor
Tijssens
Bij plaatsing bestelling worden afspraken gemaakt en deze worden nauwkeurig nagekomen.
Vertrouwen in het bedrijf
Herman
Een aanrader!
gg
2 posters besteld en betaald,pas 10 dagen later werden ze geleverd! wel goed verpakt,dat dan weer wel,maar 10 dagen in deze tijd?
Sjors
Informatiebord.nl is een bedrijf wat in de ontwerpen met de klant mee denkt. Daarnaast is de service goed en de levering snel. Ook word je als klant goed op de hoogte gehouden van het gehele traject!
doosopmaat.nl
Prima gelevrd
Verwijderen van artikel uit mandje was niet zo goed zichtbaar. Daarvoor moest je eerst de bestelling tak in, dat werkt even verwarrend.