Edkar

Voor de derde keer een bord besteld bij Informatiebord.nl en wederom snel geleverd.

vd

Op het laatste moment moest er nog een bord geregeld worden. Een telefoontje en alles was voor elkaar! prima service, mooi resultaat.

Gemeente

Perfect communicatie en alles netjes op tijd. Dus heel erg tevreden

Meneer

Lang gezocht naar een bedrijf dat verkeersborden enz. Verkoopt, na veel dure offertes en slechte borden, Kwam ik bij deze site. Bestel hier nu al m'n borden voor m'n bedrijf.

Bert

Eenvoudig bestellen via de duidelijke website. Goede vervolg reacties en ze komen na wat ze afspreken.

Joost

Te laat, 8 weken na mijn bestelling kreeg ik het bord thuis gestuurd. Zelfs het certificaat te vervanging kwam te laat Te duur, Eur 110 voor bord is te duur Te weinig communicatie, geen... Te laat, 8 weken na mijn bestelling kreeg ik het bord thuis gestuurd. Zelfs het certificaat te vervanging kwam te laat Te duur, Eur 110 voor bord is te duur Te weinig communicatie, geen voorafgaand bericht om te informeren over mogelijke vertraging. Slecht bereikbaar.

Lowie

Het is erg simpel. Via Google de site gevonden. 3x klik et voila. Twee dagen later keurig bezorgd. Niks mis mee zeg ik!

Telefonische bereikbaarheid is goed. telefonisch advies is kundig en voldoende bestelling is goed uitgevoerd, alles compleet, MAAR: de afgesproken leverdatum werd helaas niet aangehouden.