Informatiebord.nl is makkelijk , handig en betrouwbaar. tevens houdt men de klant uitstekend op de hoogte van de bestelling.

J.A.

Hallo X, Ik zat met een probleem om de speciale aanwijsborden voor de jachthaven aan de diverse steigerpalen te bevestigen. Na enig zoeken vond ik " Informatiebord". Telefonisch contact gezocht,... Hallo X, Ik zat met een probleem om de speciale aanwijsborden voor de jachthaven aan de diverse steigerpalen te bevestigen. Na enig zoeken vond ik " Informatiebord". Telefonisch contact gezocht, aan de medewerker mijn probleem voorgelegd en deze hielp mij op een juiste en snelle wijze van mijn probleem af. Mijn bestelling werd direct en keurig verpakt, bezorgd. Ik kan niet anders zeggen dan bedankt voor de hulp en de snelle aflevering. Een aanrader. J.A. Fokker

M

Het bordt wat ik heb laten maken door jullie hebben jullie netjes gedaan en zorgvuldig verpakt. Klasse Bedankt voor de goeie service

Ik werd goedgeholpen. Ze zijn niet de goedkoopste uit de markt, maar de service en kwaliteit zijn goed.

P.Oost

Het bestelde bord was eerder dan verwacht geleverd, prima dus en ook verpakking van het bestelde was ruim voldoende om het bord onbeschadigd te laten aankomen. Al met al, zeer tevreden.

Proper

Met het maken van het ontwerp zijn alle wensen goed vertaald. Bezorging keurig oo tijd.

Woonstichting

Reeds meerdere malen hier besteld, waaronder ook custommade. Steeds tot volle tevredenheid verlopen met een perfect eindresultaat.

Ireneschool

Borden zijn prima, informatie omtrent bestelling is goed. Goed geholpen, bereidwillig en meedenkend.

Het eindresultaat ziet er perfect uit en met een kundig advies over de bevestiging ben ik een tevreden klant

www.Spacebox.nl

We hadden dringend een 'verboden te parkeren' bord nodig. De website gaf aan dat er sprake was van een levertijd die wat ons betreft te lang was. Na telefonisch contact met informatiebord.nl bleek... We hadden dringend een 'verboden te parkeren' bord nodig. De website gaf aan dat er sprake was van een levertijd die wat ons betreft te lang was. Na telefonisch contact met informatiebord.nl bleek het gelukkig sneller te kunnen en mochten we het bord reeds binnen enkele dagen al ontvangen! Top!