Bas

Zoals gewoonlijk alles weer goed gelopen tegen een goede prijs / kwaliteitsverhouding!

VvE

Nadat wij " Informatiebord " een opdracht hadden gegeven, werden wij door hen gebeld en ontvingen wij ongevraagd een advies hoe de lay-out en tekst te verbeteren. De borden werden stipt op tijd... Nadat wij " Informatiebord " een opdracht hadden gegeven, werden wij door hen gebeld en ontvingen wij ongevraagd een advies hoe de lay-out en tekst te verbeteren. De borden werden stipt op tijd afgeleverd. We zijn zéér enthousiast met het resultaat. Gelukkig hebben wij hun advies opgevolgd.

Mastenbroek

Prima service, dat wat ze beloven maken ze waar! Ga zo door!

Golfpark

Na telefonisch contact werd beloofd binnen 2 dagen te leveren en die belofte werd waargemaakt.

Ondanks telefonische overleg moet het bord nogmaals worden aangepast.

Goede service, Na het stellen van een vraag direct antwoord met oplossing en verwijzing naar site. Bestelling snel geleverd met bijbehorend bevestiging materiaal.

Bart

Goede en snelle afhandeling van bestelling. Binnen afgesproken termijn geleverd. Prima dus !

Frank

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Makkelijk besteld Snel geleverd Netjes verpakt

Auto

We hebben diverse keren gepersonaliseerde borden besteld en altijd naar volle tevredenheid! Het samenstellen gaat erg makkelijk en het wordt snel geleverd.