Marius

De geleverde borden zijn van goede kwaliteit en de levering heeft perfect plaatsgevonden zoals we ook op de site hebben besteld. Ik zou zeker nog een keer gebruik maken van de webwinkel.

Ontevreden

Het is een stevig bord. Het grote nadeel zijn de amateuristische plakletters. Elke hangjeugd haalt zo de letters van het bord. We hadden een vandaal-proof bord verwacht. Dit blijft nooit lang goed.... Het is een stevig bord. Het grote nadeel zijn de amateuristische plakletters. Elke hangjeugd haalt zo de letters van het bord. We hadden een vandaal-proof bord verwacht. Dit blijft nooit lang goed. Kan het niet 1 groot plakplaat worden?

t

Hoi het wasprogramma om met jullie zaken te doen Vriendelijke groet

Servus

Deze speciale order is wederom perfect en snel geleverd door hun. Vandaag worden de borden geplaatst op de locatie dus als je ze wilt zien dan rij even langs Nijmegen.

Roef

Bij het bestellen van een plaatsnaambord, had ik eerst een verkeerd woord opgegeven. Heb direct daarna het goede woord opgegeven en werd keurig daarna veranderd.Ook de wens het bord nog voor... Bij het bestellen van een plaatsnaambord, had ik eerst een verkeerd woord opgegeven. Heb direct daarna het goede woord opgegeven en werd keurig daarna veranderd.Ook de wens het bord nog voor vaderdag af te leveren, werd vervuld.Kon het bord vrijdag 14 juni afhalen in Hattem. Het hele gebeuren, werd door middel van e-mailtjes begeleid.Kan dit als je wat wilt bestellen, bij je aanbevelen!!!!1

Suzanne

Zelf ontworpen,.. En 6 dagen later een heel gaaf bord ontvangen!! Nu heeft pappa zijn eigen parkeerplaats!!

Heel hartelijk dank voor de snelle service. Het bord ziet er super uit en is zelfs een dag eerder geleverd! Jullie hebben een super team en we houden jullie zeker in gedachte voor volgende... Heel hartelijk dank voor de snelle service. Het bord ziet er super uit en is zelfs een dag eerder geleverd! Jullie hebben een super team en we houden jullie zeker in gedachte voor volgende bestellingen.