Vve

Via internet op informatiebord uit gekomen, wij waren op zoek naar borden die de parkeerplaatsen van de appartementen duidelijk aangeven. Er is plaats voor de bewoners en bezoekers. Het geeft... Via internet op informatiebord uit gekomen, wij waren op zoek naar borden die de parkeerplaatsen van de appartementen duidelijk aangeven. Er is plaats voor de bewoners en bezoekers. Het geeft ergernis als anderen gebruik maken van parkeer plaatsen die voor de bewoners bestemd zijn. En dat kan alleen duidelijk gemaakt worden door borden die duidelijk weergeven wat de bedoelingen is. En daar zijn wij bij Informatiebord in geslaagd.

Kaderke.be

Uitstekend, goede hulpverlening, perfecte opvolging van uw bestelling, levering op tijd en perfecte goederen. Wat kunnen we nog meer wensen?

Hans

Net zoals wij zult u ook zeker twijfelen bij het plaatsen van een bestelling. Bij deze echt niet nodig. Na het indienen van onze bestelling kregen we vooraf keurig netjes nog een mail voor... Net zoals wij zult u ook zeker twijfelen bij het plaatsen van een bestelling. Bij deze echt niet nodig. Na het indienen van onze bestelling kregen we vooraf keurig netjes nog een mail voor goedkeuring van de in dit geval aangepaste tekst die door hun nog eens verbeterd was ook. Onze eigen puntbeoordeling: prijs / kwaliteit 10 service 10 snelheid 10

Bij informatiebord is het fijn dat je goede service krijgt en wat ze leveren is goed.

Annelies

Bij bestelling van het bord, was het kort dag, gezien de vermelde levertijd. Toch is het ruim van tevoren geleverd. Daar zijn we heel erg blij mee: het moest op tijd zijn voor plaatsing en daarna... Bij bestelling van het bord, was het kort dag, gezien de vermelde levertijd. Toch is het ruim van tevoren geleverd. Daar zijn we heel erg blij mee: het moest op tijd zijn voor plaatsing en daarna herdenking van de oprichter van onze vereniging.

Snelle levering, duidelijke borden, goede kwaliteit

Adriana

We hebben in een extreem korte tijd alles kunnen regelen. En de borden zien er zoals gewenst uit! Alleen over de aflevering zijn we niet tevreden, de gemaakte afspraken hierover zijn niet nagekomen.

L.s. De service is goed en snel. Mochten er onduidelijkheden zijn dan worden deze telefonisch goed begeleid. Met vriendelijke groet, Marjan Perfors Dierenbescherming Regio Utrecht

Vestia

Zeer goede service en leveren echt maatwerk. De producten waren snel geleverd.

dijk

Bord is OK. Mooi gelukt en zoals ontwerp gemaakt was. Wel jammer van de kleine lettertjes die hinderlijk te zien zijn in het wit reflecterende gedeelte.