Duidelijk over de borden zelf, de bevestigingen en de prijs. Snel bezorgd met flexibel telefonisch overleg indien niet thuis.
Linda
Enorme keuze, waardoor het wel even zoeken was welk bord we precies nodig hadden. Maar makkelijk te bestellen en snelle levering. Resultaat is prima!
T.
Mijn ervaring bij het bestellen van een parkeerbord zijn prima.
Rijneke
Informatiebord.nl daar wordt je goed geinformeerd en een ruime keuze alleen het terug bellen hapert nog wel eens.
Arie
Een bestelling bij Informatiebord gedaan. Duidelijke site met omschrijvingen. Pakketje juist verpakt de meteen dezelfde dag verzonden en de volgende dag in prima staat ontvangen. Alles zoals...Een bestelling bij Informatiebord gedaan. Duidelijke site met omschrijvingen. Pakketje juist verpakt de meteen dezelfde dag verzonden en de volgende dag in prima staat ontvangen. Alles zoals beschreven, ik ben tevreden :)
M
Bord is netjes en snel en adquaat geleverd, in de folie zitten diverse onregelmatigheden waardoor ik het totaal in combinatie met de prijs beoordeel als een 6
Andre
Super gergeld iedereen aan te raden
OBS
Wat een goed bedrijf! Duidelijke website, klantgerichte antwoorden op gestelde vragen, snelle levering en nu nog nazorg ook. Ga zo door!
Mark
Informatiebord levert snel en in ons geval maakten ze een slimme opmaak voor een bord waardoor het er nog beter uitzag.
Alles goed en ruim binnen de beloofde tijd geleverd.