Ontwerpen en bestellen verkeersbord makkelijk te regelen. Jammer dat er iets anders wordt geleverd dan is besteld en op de pakbon staat.
Beuker
Bestelling gedaan, online betaald. Snel bericht gehad dat de verzending nog een week of twee ging duren. Maar we hadden geen haast, dus geen probleem. Op beloofde datum het pakketje ontvangen....Bestelling gedaan, online betaald. Snel bericht gehad dat de verzending nog een week of twee ging duren. Maar we hadden geen haast, dus geen probleem. Op beloofde datum het pakketje ontvangen. Bestelling: 2 bordjes en 1 grote sticker werkverkeer, mooie kwaliteit!
Jan
Goede service, communicatie, afhandeling.
Vlaardingen
Goed materiaal en mee willen denken.
Independent
Informatiebord is voor mij aangename verrassing. Precies het assortiment waar ik naar op zoek was, met duidelijke product informatie en tekeningen. Snelle probleemloze levering.
Toonkamer
Het door ons bestelde bord bleek verwisseld met een ander bord. Er werd echt snel en prettig meegedacht om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Prima. En het belangrijkste: het is een mooi...Het door ons bestelde bord bleek verwisseld met een ander bord. Er werd echt snel en prettig meegedacht om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Prima. En het belangrijkste: het is een mooi bord!