Daniëlle

Via het Juridisch Platform ben ik bij Lennert Breuker terecht gekomen. Op dat moment zat ik in een situatie met mijn werkgever waar ik niet mee bekend was. Lennert heeft mij laten inzien dat het... Via het Juridisch Platform ben ik bij Lennert Breuker terecht gekomen. Op dat moment zat ik in een situatie met mijn werkgever waar ik niet mee bekend was. Lennert heeft mij laten inzien dat het belangrijk is om niet zomaar genoegen te nemen met de voorstellen die me werden gedaan. Het was erg fijn dat er iemand achter me stond die mij de zaken uit handen nam. De communicatie was goed en duidelijk en altijd snel bereikbaar. Lennert Breuker is zeer vakkundig met een luisterend oor en begrip voor de situatie. Hij gaf daarbij ook tips en advies wat iets minder met de zaak te maken had, maar voor mij zeer van belang was. Al met al ben ik erg tevreden met de samenwerking en de uitkomst.

Zeer goede en fijne advocaat mee te werken.

Beschrijf hier a.u.b. bij welk soort probleem u hulp heeft gekregen en in meerdere zinnen hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.

Zeer goede en fijne advocaat om mee te werken.

Prima werk geleverd

Ik zou Dhr. Breuker zeker aanraden! Het contact was prettig, immer snelle reactie, goede adviezen, fijne samenwerking, het gevoel gevend dat hij volledig aan jouw zijde staat.

Halim

De kwalificatie was uitstekend

Marie-Anne

Gedreven en adequaat. Zonder deze hulp was ik ontslagen terwijl ik ziek was.

Advocaat Lennert Breuker weet wat hij doet. Hij zet zich in om de belangen van zijn cliënt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Hij gaat goed in op de argumenten van de werkgever die niet kloppen.... Advocaat Lennert Breuker weet wat hij doet. Hij zet zich in om de belangen van zijn cliënt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Hij gaat goed in op de argumenten van de werkgever die niet kloppen. In het door hem gemaakte verweerschrift worden incorrecte beweringen onderuit gehaald. Hij zit er bovenop en pakt het prima op. Voor mij was het resultaat positief en werd mijn ontslag door mijn werkgever ingetrokken.

Henny Hoogeveen

Uitstekende adviezen, prettige samenwerking.

Er wordt altijd snel gereageerd op gestelde vragen. Heb de ervaring dat er voldoende tijd wordt genomen om een goed advies te geven. Inlevingsvermogen bij lastige situaties is altijd aanwezig.... Er wordt altijd snel gereageerd op gestelde vragen. Heb de ervaring dat er voldoende tijd wordt genomen om een goed advies te geven. Inlevingsvermogen bij lastige situaties is altijd aanwezig. Kortom geeft veel vertrouwen en levert goede juridische adviezen op.

Manuela Roumans

LBR is een top advocaten kantoor.
Treed snel op.
Snelheid en contact verliepen heel goed en de doelen zijn gehaald.
Wij zouden dit kantoor zeker aanraden.

Zeer vakbekwaam arbeidsrecht Advocaat !

Onlangs kwam ik door een concurrentiebeding geheel klem te zitten tussen zowel men oude als nieuwe werkgever. Enerzijds had ik via mijn oude werkgever een vaststellingsovereenkomst met een zwaar... Onlangs kwam ik door een concurrentiebeding geheel klem te zitten tussen zowel men oude als nieuwe werkgever. Enerzijds had ik via mijn oude werkgever een vaststellingsovereenkomst met een zwaar concurrentie- relatie en boetebeding ( overgehouden aan slechte juridische bijstand tijdens beëindiging contract ) , en anderzijds een nieuwe werkgever welke mij heeft aangezet dit beding te overtreden ( en daarbij aangaf volledige steun te bieden indien er problemen zouden komen ).
Zonder verder diep in detail te gaan zat ik binnen zeer korte tijd geheel klem tussen de 2 partijen.
Gelukkig kwam ik bij mijn speurtocht naar juridisch advies via het juridisch platform in contact met Lennert Breuker . Door deze zeer complexe situatie had ik zelf totaal geen overzicht meer. De heer Breuker wist echter middels zijn pragmatische en heldere aanpak alles duidelijk in kaart te brengen, en daarbij heldere actie punten te formuleren. Tevens wist hij mij ook weer zover te krijgen dat ik het overzicht weer terug kreeg .
Zonder Lennert Breuker had ik deze complexe situatie niet opgelost gekregen. De schade is nu gelukkig beperkt gebleven . Ik kan nu weer volop mijn vizier weer op de toekomst richten .

Lennert , Ontzettend bedankt voor de enorme steun en gedegen advies ! ( Ook namens mijn vrouw en kinderen )