Hans immo

(Bewerkt)

Heb een trapleuning besteld via het internet, daar de betaling blijkbaar niet doorgegaan was heb ik onmiddelijk een telefoon gekregen van het bedrijf om dit te regelen wat super was. Transport en... Heb een trapleuning besteld via het internet, daar de betaling blijkbaar niet doorgegaan was heb ik onmiddelijk een telefoon gekregen van het bedrijf om dit te regelen wat super was. Transport en data van levering wordt via email goed aangegeven en opgevolgd. Prima service en
Opvolging zoals het moet. Kende het bedrijf niet maar ik bestel zeker weer indien dit van toepassing is.

Opvolging en service

W. V/D Horst

Overzettreden aangeschaft. Scherpe prijs. Nog even bij onze plaatselijk bouwmarkt gevraagd of zij ook konden leveren. Helaas leverden zij alleen Can Doo voor een veel hoger bedrag. De losse trede... Overzettreden aangeschaft. Scherpe prijs. Nog even bij onze plaatselijk bouwmarkt gevraagd of zij ook konden leveren. Helaas leverden zij alleen Can Doo voor een veel hoger bedrag. De losse trede met losse rubber strip en los voorstuk werd mij bij de levering pas duidelijk dat de trede niet een geheel is. De bezorgkosten van ruim €40, zijn wel een drempel om een nieuwe plank te bestellen als er een plank verzaagd is. De gebruiksaanwijzing van de olie met accelerator is nauwelijks te lezen. De laagste prijsgarantie lijkt mij niet haalbaar bij een korte zoektocht op internet

Zeer positief snelle levering

Producten zorgvuldig verpakt en kwalitatief zeer goede onderdelen

René Veenstra

Snelle levering.
En product zoals beschreven zeer tevreden !!

Snelle levering trapleuning , goede prijs-kwaliteit, mooi ontwerp, produktonderdelen pasten niet volledig vlot in elkaar, vlot overleg, met leverancier, er werden aantal oplossingen voorgesteld... Snelle levering trapleuning , goede prijs-kwaliteit, mooi ontwerp, produktonderdelen pasten niet volledig vlot in elkaar, vlot overleg, met leverancier, er werden aantal oplossingen voorgesteld waardoor we tot een goede oplossing gekomen zijn samen, wel eigenhandig moeten aanpassen

Onmiddellijk meedenken over mogelijke oplossingen, daadwerkelijk terug contact opnemen en niet in ongewisse gelaten

Hans de Lange

Voor de renovatie van mijn trap bij dit bedrijf een aantal overzettreden besteld.

Levering na overleg op een voor mij handige dag ging heel soepel. Prijs is beduidend lager met betere kwaliteit. Klantgerichte benadering en uitnodiging tot hulp op afstand bij installatie.

Jacco

Eerst bij de bouwmarkt rond gekeken voor overzettreden, echter hier was ik niet van overtuigt. Deze materialen gevonden op internet zijn een wereld van verschil en niet veel duurder.

Goede kwaliteit

Bestelling is netjes en vlot afgewerkt.

kan ik niet beoordelen, is de eerste keer dat ik hier iets bestel

Uitstekend, alles correct geleverd, snel reactie per e-mail, DHL verzorgde de levering dus zoals gewend van DHL ging dit niet helemaal zoals het moet maar dan kan traprenovatie niets aan doen.

Prijs
Snel reactie