D. van Dijk

Korte maar goede ervaring.

Duidelijke site.

Snelle levering van de stootborden en product lijkt netjes en degelijk.

Prima bestelling en snelle levering. Eindresultaat kan ik nog niets over zeggen want product is nog niet gemonteerd. Lijkt totnogtoe goed

Steven D eRuysscher

Doorgaans goed, enkel de trapneuzen vertoonden allen (met uitzondering van 2 - op total 15) beschadiging waarschijnlijk door transport.
Door de krappe tiuming heb ik die zelf moeten herstellen...
Door de krappe tiuming heb ik die zelf moeten herstellen / verlijmen

Reactie Traprenovatie Doe Het Zelf:

Beste heer de Ruysscher,
Jammer dat u niet de tijd heeft gehad om de materialen te ruilen. Beschadigde materialen worden namelijk altijd kosteloos omgeruild.
Bernd

Alex De Rycke

Product met heel goede kwaliteit. Makkelijk te gebruiken en aangename werknemers in het bedrijf zelf. Namen direct contact op indien nodig.

Klantenservice was fantastisch, er ontbrak een stuk in onze levering dus hadden wij een mailtje gestuurd. Na een uur werden we direct gebeld, alles was in orde gebracht. Het stuk werd de volgende... Klantenservice was fantastisch, er ontbrak een stuk in onze levering dus hadden wij een mailtje gestuurd. Na een uur werden we direct gebeld, alles was in orde gebracht. Het stuk werd de volgende dag al geleverd. Super vriendelijke mensen.

Rob Bakker

Prima, snelle complete levering. Telefonisch goed bereikbaar en service gericht.

Duidelijke site en zo op het eerste gezicht kwalitatief prima producten

John

Super

Nette snelle levering , goed product .

Wil

Ik heb een traprenovatieset gekocht via de website.

Ik heb eerst telefonisch contact gehad over de traprenovatie. Het gesprek was heel aangenaam. Ik werd goed geholpen en goed geïnformeerd. Het gesprek duurde ruim 20 minuten en ik was veel wijzer.... Ik heb eerst telefonisch contact gehad over de traprenovatie. Het gesprek was heel aangenaam. Ik werd goed geholpen en goed geïnformeerd. Het gesprek duurde ruim 20 minuten en ik was veel wijzer. Daarna heeft meneer me nog wat foto's toegestuurd. Echt top!

De overgetreden zijn echt prachtig. Een aanrader!

duidelijk

Jan vos

Duidelijke informatie

Hendriks

Ik heb alle aanbieders op internet vergeleken en jullie kwamen als voordeligste naar voren. Over de kwaliteit ben ik ook zeer tevreden.

Degelijk materiaal, goed verpakt. Mijn 2e bestelling komt er aan!