filipvw

Stipt geleverd. Website duidelijk en informatief. Product voldoet.

Daniel VL

Vriendelijk, snelle en goede levering

Kars

Trap en eiken vloerdelen besteld om zelf te installeren en rubio monocoat gebruikt.
Levering was vlot.

Trap en vloerdelen zijn van prima kwaliteit. Weinig tot geen knoesten. Monocoat is super spul, omdat je geen lange droogtijd hebt en verwerken is simpel.

Remco

Ik heb hier een Trapspin besteld.. duurde wel lang voordat ik m had, maarja er stond tenslotte ook bij; levertijd: 5tot8werkdagen..

Verder geen klagen, prima geregeld!??

Goede kwaliteit en service

snelle levering

Mooi materiaal niet te vergelijken met de bouwmarkt.

de Jong

(Bewerkt)

Goede ervaring. mooie spullen. alleen 2x besteld op 1 dag en 2x verzendkosten betaald. Dit heb ik gemeld en men zou 1x de verzendkosten terug storten. Dit hebben we nooit terug gekregen. Beide... Goede ervaring. mooie spullen. alleen 2x besteld op 1 dag en 2x verzendkosten betaald. Dit heb ik gemeld en men zou 1x de verzendkosten terug storten. Dit hebben we nooit terug gekregen. Beide spullen zaten ook in 1 doos.

na 1 x een mail te sturen over de verzendkosten hadden we het de volgende dag al op onze rekening staan. Netjes en heel snel.

nee

M. Honig

Prima service, goed verpakt, snelle reacties.

De qualiteit van het geleverde eikenhout is goed. Het bedrijf maakt een uitstekende indruk.

Ronnie van der burgt klusbedrijf

Je krijgt wat je besteld

Hans

Duidelijke website en goede afhandeling van bestelling