Schonkeren

Snelle levering , en betrouwbaar .
ze zijn niet duur !

meedenkend en een hele goede uitleg hoe te werken .

goed bereikbaar

Edwin Roelofs

1e keer dat ik iets besteld hebt hier

Er werd netjes gebeld of het adres wel goed was. (Als je onze postcode in vult dan komt er een andere straat er staan.)
Zeer snelle levering moet ik wel zeggen. Binnen 2 dagen in huis.

Jos Bodet

Goed degelijk materiaal, netje verpakt.

Goede kwaliteit

Ai

Snelle levering, product voldeed aan verwachtingen

gevraagd om treden zonder al te veel knoesten en met rustige aanblik; prima product geleverd en heel tevreden.

Renovatiedelen, stootborden en olie besteld voor 2 trappen

Makkelijk en snel contact. Uitleg over product en snelle levering. Echt kwaliteit eiken toplaag van 4 mm en weinig noesten.

wsg popken

De bestelling werd de dag na bestelling gebracht. In grote en zware pakketten dat ik de bezorger heb moeten helpen tillen. Bij inspectie bleek dat je gewoon platen van 60 bij 100 en 60 bij 140... De bestelling werd de dag na bestelling gebracht. In grote en zware pakketten dat ik de bezorger heb moeten helpen tillen. Bij inspectie bleek dat je gewoon platen van 60 bij 100 en 60 bij 140 krijgt die je moet verzagen en de voor kant van de trap trede moet er op geschoven worden. dit wordt je niet verteld op de site .Deze voorkant plint is robuust 1,5 cm bij 6 cm, steekt uit bij de trap ivm dikte . Verder was één plaat krom is met veel moeite geplaatst Elke plaat heeft een of meer noesten die gemiddeld 5cm diameter waren (in totaal 7 )dicht gekit met grijs opvul middel. Hier heb ik contact overgehad , er werd gezegd dat er op de site staat dat de plank een rustiek uitstrealing heeft en nostennverwacht kunnen worden , dit heb ik nergen kunnen vinden en bij na vraag waardit staat hebben jullie dit niet beantwoord.ik mocht op eigen krachten en kosten de platen terug sturen . Dat is een onmogelijke i.v.m. grote en zwaarte van de pakketen en w.s. kostelijke taak. Geen optie.

snelle bezorging

Reactie Traprenovatie Doe Het Zelf:

Beste,
Beste,
Om transportschade te voorkomen worden de neuslijsten los geleverd. Het kan voorkomen dat enkele overzettrede na het plaatsen enkele millimeters buiten de trapbomen uit komen. Dit kan men voorkomen door eerst de bestaande trede 1,5 cm in te korten. U was niet tevreden over de grote van enkele noesten die aanwezig waren, deze waren +/- 3 cm groot. Wij hebben u aangeboden de overzettrede die niet naar tevredenheid waren deze kosteloos te zullen ruilen als u deze retour zou sturen. U heeft dit vervolgens niet gedaan omdat deze te zwaar voor u waren om te tillen. Wij vinden het jammer dat u niet helemaal tevreden bent. Wij hebben u uitgelegd hoe u de materialen het beste retour kan doen, echter het wegbrengen hiervan naar het dichtstbijzijnde postkantoor is voor eigen verantwoordelijkheid.
Traprenovatie doe het zelf

Sonja

Mooi materiaal in vele kleur kleuren verkrijgbaar

mooi materiaal

Monique

Makkelijk bestel en betaal proces. Goed verpakt prima kwaliteit.

Goede kwaliteit

Prima, snelle reactie op mijn vragen.